Κακή εμφάνιση και ήττα στην Αθήνα

Ο "Δικέφαλος" έχασε από τον νεοφώτιστο Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας  για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών με 31-27
Κακή εμφάνιση και ήττα στην Αθήνα
Ήττα ντροπής, για τον ΠΑΟΚ!!!  Ο "Δικέφαλος" έχασε σήμερα νωρίς το απόγευμα από τον νεοφώτιστο (!) Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, που πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη -την πρώτη του στο πρωτάθλημα- επικρατώντας για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών με 31-27!!!.

Θυμίζουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε πέντε αγώνες για τους παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη που μένουν πλέον μακριά από την κορυφή και πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να επανέλθουν και να καλύψουν το χαμένο έδαφος...

Όπως αποδείχτηκε, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να καλύψει  τις απουσίες των Μίτροβιτς, Κόμινεκ, Κοκκώνη και Ναουμίδη ενώ  τα πολλά λάθη όσων αγωνίστηκαν , οδήγησαν στην απρόσμενη ήττα με 31-27.

Ιωνικός: Γκριγκένας 7, Ουρόσεβιτς 4, Αντωνόπουλος, Αργυράκης 4, Γιαννόπουλος, Γκαρσία, Γκέρτσος 2, Γκουλές 2, Ζεύγουλας, Κανδύλας 4, Καραμαγκέλας, Κασαπίδης, Κυρκίτσος, Μπίλος, Ξηρός, Παπαδιονυσίου 6, Σάσσος, Τορουνίδης, Χρόνης, Δανήλος 1.

ΠΑΟΚ: Χατζηγιαννίδης, Μισυρλής 3, Παλάσκας 5, Γουργούμης, Σαουλίδης 6, Μίτροβιτς, Αποστολίδης, Μαραγκός 2, Ιωαννίδης, Τσακίρης 3, Περβανάς, Μιχαηλίδης, Σεβαστίδης 3, Πετρίδης 5

 

Διαβάστε ακόμη...