Ήττα από την Μπρέγκεντζ με 23-31

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ στη Μίκρα από την αυστριακή Μπρέγκεντζ με 23-31 περιορίζοντας τις  ελπίδες του για πρόκριση στον επόμενο γύρο της  EHF.
Ήττα από την Μπρέγκεντζ με 23-31
Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου στη Μίκρα από την αυστριακή Μπρέγκεντζ με 23-31 περιορίζοντας σημαντκά τις  ελπίδες του για πρόκριση στον επόμενο γύρο της  EHF.

Η αυστριακή ομάδα ήταν καλύτερη (αλλά και πιο τυχερή σε κάποια σημεία του παιχνιδιού) από το συγκρότημα του Στέλιου Σεϊρεκίδη και έφτασε στη νίκη αγωνιζόμενη μάλιστα το τελευταίο διάστημα του αγώνα με 2 παίκτες λιγότερους.

Η νίκη των φιλοξενούμενων στηρίχτηκε στην εξαιρετική τους άμυνα η οποία τους έδωσε πολλούς αιφνιδιασμούς με αποτέλεσμα να σκοράρουν σχετικά εύκολα.Μικρή και η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του κλειστού αφού δεν παραβρέθηκαν εκεί περισσότεροι από 200 θεατές.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 13-16, στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο γκολ (15-16) αλλά μέχρι εκεί. Οι αυστριακοί έδειξαν ψυχραιμία και έχτισαν μια διαφορά ασφαλείας που την αύξησαν όσο περνούσε η ώρα.

Κορυφαίος για τον Δικέφαλο ήταν για μια φορά ακόμα ο Μίλος Μίτροβιτς που πέραν της πολύ καλής επιθετικής του παρουσίας (8 γκολ) έπαιξε και εξαιρετική άμυνα.

Τα δεκάλεπτα: 4-6, 8-10, 13-16 (ημίχρονο), 16-19, 19-24, 23-31.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Μισυρλής 2, Παλάσκας 1, Γουργούμης, Σαουλίδης 1, Μίτροβιτς 8, Αποστολίδης 2, Μαραγκός 2, Ιωαννίδης, Ναουμίδης 1, Τσακίρης 1, Περβανάς 2, Μιχαηλίδης, Σεβαστίδης 3

Μπρέγκεντζ: Μάγιερ 2, Κλόπσιτς 3, Γκίντερ, Βούστνερ, Βίνκλερ, Ράους 6, Πος 3, Βαλτζ 7, Τίρνερ 2, Στόκινγκερ, Άλεξιτς, Βαγκεσρέιτερ 4, Γέλινιτς, Μπάνιτς

Δηλώσεις:

Στέλιος Σεϊρεκίδης: "Το σκορ είναι απαγορευτικό για την ρεβάνς. Νομίζω ότι μας αδικεί η τελική διαφορά. Πιστεύω ότι η άμυνα μας έπαιξε πολύ καλά, υστερήσαμε όμως στην τελική προσπάθεια. Αυτό σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση του αντίπαλου τερματοφύλακα μας στέρησαν τη νίκη. Άσχετα αν η διαφορά είναι στα οκτώ γκολ, αυτό δεν λέει τίποτα.

Όταν το σκορ ήταν 16-17 χάσαμε τέσσερα τετ α τετ και αν κάποια από αυτά γινόταν γκολ το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Τώρα για εμάς η υπόθεση Ευρώπη τελείωσε και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος που έχουμε με τον Διομήδη."

 

Διαβάστε ακόμη...