«Δίνω την ψυχή μου στο γήπεδο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο χειροσφαιριστής του ΠΑΟΚ και mvp του τελικού, Αλέξης Αλβανός και μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου.
«Δίνω την ψυχή μου στο γήπεδο»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η χαρά μετριάστηκε με λύπη και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε όμως δεν μπορέσαμε να χαρούμε το παιχνίδι με γεμάτο γήπεδο λόγω κάποιων ανεγκέφαλων. Το θέμα είναι το πως θα βρεθεί μια λύση.

Το κράτος και η πολιτεία πρέπει να βρουν μια λύση καθώς το πρόβλημα διαιωνίζεται και η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Δεν υπάρχουν οι μεγαλοεπενδυτές και οι τιμωρίες στοιχίζουν στην ομάδα».

Για το πώς αντέδρασαν οι αθλητές στα επεισόδια:

«Μαζευτήκαμε όλοι μαζί οι αθλητές και προσπαθούσαμε με το δικό μας τρόπο να πούμε να γίνει το παιχνίδι. Όλη την χρονιά παλεύουμε για να παίξουμε έναν τελικό και ήταν μεγάλο το ενδεχόμενο να ακυρωθεί το παιχνίδι. Οι παίκτες κατακρίνουν τα επεισόδια φυσικά, τόσο οι δικοί μας όσο και της ΑΕΚ».

Για το αν φοβήθηκε πως μπορούσε να χαθεί ο τελικός:

«Ελέγχαμε το παιχνίδι καθ' όλη την διάρκεια. Ήταν περίεργη η ψυχολογία των υπόλοιπων αθλητών γιατί είχαν ένα χαμένο πρωτάθλημα στο τέλος και προσπαθούσα να τους καθησυχάσω».

Για τον τίτλο του mvp:

«Είναι μια διάκριση που με τιμά. Δίνω και την ψυχή μου στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Όλα τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων».

Για τους πανηγυρισμούς σε άδειο γήπεδο:

«Είναι άσχημο για τον κόσμο αλλά και για εμάς. Έχει άλλη αίγλη το να πανηγυρίζεις με κόσμο. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν γινόταν διαφορετικά».

Για το πρωτάθλημα:

« Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Διομήδη μια δυνατή ομάδα. Ακολουθεί μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών και δεν προλαβαίνουμε να πανηγυρίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...