Σκεφτείτε πριν αποφασίσετε!

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Ομοσπονδία του Χάντμπολ θα κληθεί να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση...
Σκεφτείτε πριν αποφασίσετε!
Όπως είναι γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας (31/5) η Ομοσπονδία του Χάντμπολ θα συνεδριάσει στα γραφεία της και θα κληθεί να πάρει μια σημαντική απόφαση σχετικά με το μέλλον του final 4 του κυπέλλου.

Μια διοργάνωση  που τόσο άδοξα δεν ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο, επειδή έτσι θέλησαν κάποιοι θερμόαιμοι (για να μην προχωρήσουμε σε κάποιον πιο βαρύ χαρακτηρισμό).

Αρκετές ώρες μετά το τέλος των επεισοδίων μπορούμε πλέον με βεβαιότητα να πούμε ότι ο μόνος χαμένος τελικά είναι το ίδιο άθλημα του οποίου το κύρος καταρρακώθηκε. Τρομερό πισωγύρισμα οι εικόνες που είδαμε στις τηλεοράσεις και έκαναν  χωρίς υπερβολή το γύρο του κόσμου.

Υπάρχει όμως και  η άλλη όψη του νομίσματος. Μιλάμε για το καθαρά αθλητικό κομμάτι (ναι υπάρχει και αυτό). Να μην ξεχνάμε  ότι υπάρχουν  τέσσερις ομάδες οι οποίες για να φτάσουν στην τελική φάση της διοργάνωσης έκαναν προσπάθεια.

Διαβάσαμε την κοινή ανακοίνωση που έβγαλαν ο Δούκας και τα Βριλήσσια και σκεφτόμαστε το πόσο δίκιο έχουν όταν ζητάνε από  την ΟΧΕ να αποφασίσει να ολοκληρωθεί ο θεσμός του Κυπέλλου με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς, εφαρμόζοντας τις διατάξεις της υφιστάμενης αθλητικής νομοθεσίας.

Στο κάτω κάτω σε τι φταίνε οι αθλητές αλλά και οι φίλαθλοι (αναφέρομαι σε αυτούς που αγαπάνε πραγματικά το άθλημα) που έχουν πληρώσει τα εισιτήρια της διοργάνωσης και δικαιούνται να παρακαλουθήσουν το τέλος ενός σημαντικού θεσμού.

Ελπίζουμε στην έκτακτη σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 31/5,  που θα διεξαχθεί  παρουσία του ΓΓΑ κ. Μπιτσαξή να απορριφθεί  η πρόταση  μη διεξαγωγής φέτος του θεσμού του final 4 και να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να μην πληγεί ακόμα περισσότερο το γόητρο του χάντμπολ .

Λύσεις ασφαλώς υπάρχουν πολλές. Θέληση δεν ξέρουμε αν υπάρχει εκ μέρους της ομοσπονδίας. Θα το διαπιστώσουμε σε μερικές ώρες "ιδίοις όμμασιν"

 

Διαβάστε ακόμη...