Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό

Λίγες ώρες απέμειναν για το φάιναλ φορ της Λαμίας. Το φάιναλ φορ που θα κρίνει τον φετινό Κυπελλούχο Ελλάδας στο χάντμπολ.
Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό
Λίγες ώρες απέμειναν για το φάιναλ φορ της Λαμίας. Το φάιναλ φορ που θα κρίνει τον φετινό Κυπελλούχο Ελλάδας στο χάντμπολ. Τέσσερις ομάδες υποψήφιες για την κούπα. Ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ, η περσινή κυπελλούχος ΑΕΚ, ο Δούκας και τα Βριλήσσια. Η καθεμία ομάδα για τους δικούς της λόγους. Από τη δική μας την πλευρά ο στόχος είναι ένας. Κύπελλο για το πρώτο νταμπλ της ιστορίας μας σε αντρικό ομαδικό άθλημα!  Η αποστολή του Δικεφάλου βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας που θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ, με τον Στέλιο Σειρεκίδη να έχει στην αποστολή και τον Ευριπίδη Ναουμίδη που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του, με την κατάσταση του να είναι καλύτερη κι έτσι να υπάρχουν ελπίδες συμμετοχής του στο αυριανό (πρώτο)μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ (15.00 Sport+) για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.  Ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του να κατακτήσει το πρώτο κύπελλο της ιστορίας του, θα έχει τη θερμή συμπαράσταση από περίπου 750 φίλους του οι οποίοι θα ξεκινήσουν το Σάββατο το πρωί προς τη Λαμία και οι οποίοι υπόσχονται πολλά χάπενινγς για την ομάδα του Στέλιου Σειρεκίδη.  Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε και η πρες κόνφερανς των 4 προπονητών και των παικτών των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση. Από πλευράς ΠΑΟΚ ο Στέλιος Σεϊρεκίδης κι ο Θόδωρος Πετρίδης ήταν αυτοί που μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου για τη μεγάλη διοργάνωση και για το στόχο του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε:
"Τα στάνταρ αυτού του φάιναλ φορ είναι πολύ υψηλά καθώς συμμετέχουν τέσσερις πολύ καλές ομάδες. Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή και αναμένονται σπουδαία παιχνίδια. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι της κατάστασης και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε και θα φτάσουμε στο νταμπλ". Aπό την πλευρά του ο πλέι μέικερ του Δικεφάλου πρόσθεσε:
"Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ σε τέτοιες διοργανώσεις. Όλες οι ομάδες έχουν από 25% πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο. Είναι πολύ όμορφο που στο γήπεδο θα βρεθούν οι οπαδοί δύο μεγάλων ομάδων. Ελπίζω να γίνουν ωραίοι αγώνες. Στόχος είναι η νίκη, αρχικά στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και να ευχαριστηθούμε τους αγώνες". Το πρόγραμμα του φάιναλ φορ:  ΣΑΒΒΑΤΟ 29/5 Ημιτελικοί
15:00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (Sport+)
17:00 Βριλήσσια-ΑΣΕ Δούκα (Sport+)

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/5
17:00 ΤΕΛΙΚΟΣ (ET1)

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

Διαβάστε ακόμη...