Ώρα για φιέστα

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει και επίσημα την κατάκτηση του τίτλου, έχει σήμερα το απόγευμα, στις 17.00 (ΕΤ1) , ο ΠΑΟΚ.
Ώρα για φιέστα
Την ευκαιρία να πανηγυρίσει.. και επίσημα τη δεύτερη μεγάλη επιτυχία της σεζόν, έχει σήμερα το απόγευμα, στις 17.00 (ΕΤ1) κόντρα στον Δούκα, ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά, έπειτα από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, κατακτά για δεύτερη σερί χρονιά τη κούπα του πρωταθλητή και οι παίκτες του Δικεφάλου μας καλούν όλους στη Μίκρα «για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί της κατάκτηση του πρωταθλήματος». Οι παίκτες του Στέλιου Σειρεκίδη, με τη βοήθεια και της ΑΕΚ, κατάφεραν να τελειώσουν την υπόθεση «τίτλος», πριν την τελευταία αναμέτρηση κι έτσι κόντρα στον Δούκα, στον αγώνα που θα κλείσει την αγωνιστική περίοδο όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος θα παραταχθεί δίχως άγχος και πίεση, με μοναδικό στόχο να παίξει ελεύθερα και να ευχαριστήσει τους οπαδούς του που αναμένεται να συρρεύσουν στο κλειστό της Μίκρας. Από την αρχή της περιόδου, ο ΠΑΟΚ έθεσε τρεις στόχους όσον αφορά την αγωνιστική περίοδο. Ο πρώτος ήταν η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπερ κι εγένετω. Από κει κι έπειτα, στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου ήταν η κατάκτηση του νταμπλ. Η φετινή χρονιά μόνο εύκολη δεν ήταν, καθώς μέχρι τον Φλεβάρη, ο Δικέφαλος ακροβατούσε ανάμεσα σε τρεις διοργανώσεις με την κούραση και την κόπωση να απειλούν τους παίκτες του Στέλιου Σειρεκίδη. Εκεί ήταν που μίλησε και η ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή. Πρόκριση στο φάιναλ φορ της Λαμίας (ο επόμενος και τελευταίος μεγάλος στόχος για φέτος), είσοδος στα πλέι οφ με το μικρότερο δυνατό κόστος κι έχοντας απόλυτο πλεονέκτημα βαθμών κι έδρας και φυσικά, σωστή δουλειά από όλους. Αυτό, άλλωστε, ήταν κάτι που το δήλωναν κι όλη την εβδομάδα που μας πέρασε οι παίκτες του ΠΑΟΚ.  Πλέον, οι ίδιοι μας προσκαλούν να κατακλύσουμε το κλειστό της Μίκρας, έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τροπαίου και να δώσουμε τη δύναμη στην ομάδα, προκειμένου να προετοιμαστεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει του επόμενου μεγάλου στόχου. Του κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Μαΐου στη Λαμία! Σημερινά happenings Φυσικά το κλίμα  το απόγευμα στη Μίκρα θα είναι εορταστικό αρκετή ώρα πριν από το ξεκίνημα του τελευταίου αγώνα των play off, αλλά το μεγάλο κομμάτι της γιορτής  θα συμβεί  μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού κόντρα  στον Δούκα.

Όπως ενημέρωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα υπάρχει στο κλειστό  dj  και πάρα πολλά  μπαλόνια που θα στολίσουν το κλειστό της Μίκρας.  Στους πρωταθλητές θα απονεμηθούν μετάλλια και φυσικά η πολυπόθητη κούπα !!!

Το παρόν λέγεται ότι θα δώσουν και κάποιοι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας, αφού η διοίκηση του τμήματος έχει απευθύνει πρόταση σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη...