Ο Νέναντ Τρουμπέτας στον ΠΑΟΚ

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά για την επόμενη σεζόν ο 26χρονος Σέρβος περιφερειακός Νέναντ Τρουμπέτας, καθώς σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα.
Ο Νέναντ Τρουμπέτας στον ΠΑΟΚ

Με ύψος 1,90μ., ο γεννημένος στην Κίκιντα αθλητής, θα καλύψει τη θέση του δεξιού ίντερ, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις ικανότητές του εντός γηπέδου σε άμυνα και επίθεση, αλλά και με την άμεση προσαρμογή του. Πέρσι, ο Νέναντ Τρουμπέτας αγωνίστηκε στην Νες Ζιόνα του Ισραήλ και πρόπερσι στη Σμεντέρεβο της Σερβίας.

«Καλωσορίζουμε τον Νέναντ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν αθλητή που θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια για επίτευξή των στόχων μας. Του εύχομαι να είναι υγιής και να ζήσει χαρές με την ομάδα. Από την πλευρά της διοίκησης του ΑΣ ΠΑΟΚ, είναι προφανές ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυσή της ομάδας», σχολίασε ο έφορος του τμήματος χάντμπολ, Γρηγόρης Πετρίδης.

Από την πλευρά του ο «Τρούμπε», όπως είναι το προσωνύμιο του, τόνισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και σε μια τόσο όμορφη πόλη όπως είναι η Θεσσαλονίκη. Έρχομαι σε μία ομάδα με σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στο χώρο του χάντμπολ και φιλοδοξώ να παλέψω με τους νέους συμπαίκτες μου για νέες επιτυχίες. Σε λίγες μέρες θα είμαι έτοιμος να αποδώσω στο 100% των δυνατοτήτων μου».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων, σημείωσε ότι «με την προσθήκη του Νέναντ ολοκληρώνεται το ρόστερ μας για τη νέα περίοδο. Οι πληροφορίες που είχαμε για την ποιότητά του επαληθεύονται στο γήπεδο και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει. Πλέον, αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι, είναι να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...