Στη Μίκρα χτυπάει η καρδιά του χάντμπολ

Η μεγάλη ώρα για την ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη έφτασε μιας και ξεκινάνε σήμερα τα play off του πρωταθλήματος Χάντμπολ...  
Στη Μίκρα χτυπάει η καρδιά του χάντμπολ
Η μεγάλη ώρα για την ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη έφτασε!! Ξεκινάνε σήμερα τα play off του πρωταθλήματος Χάντμπολ και η ομάδα μας έχει μια χρυσή ευκαιρία να πάρει και πάλι  τον τίτλο (όπως άλλωστε έγινε και πέρσι). Πρώτος αντίπαλος η ΑΕΚ(17:00 ζωντανά από την ΕΤ1)Όπως όλοι ξέρουμε, ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας μια καταπληκτική διαδρομή τερμάτισε  στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, κάτι που σήμανε αυτόματα ότι το mini πρωτάθλημα των play off θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, με πλεονέκτημα έδρας για το "Δικέφαλο".

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν ξεκινά  την προσπάθειά του με βαθμολογικό αβαντάζ μιας και είναι στο +2 από τον δεύτερο Δούκα, +3 από Φίλιππο και ΑΕΚ που έπονται Στο ματς το οποίο θα προηγηθεί χρονικά (3:00 μ.μ.) για τις θέσεις 1-4, ο φιλόδοξος Δούκας αντιμετωπίζει  το Φίλιππο .

Η προετοιμασία της ομάδας έγινε χωρίς προβλήματα όλες τις τελευταίες μέρες και ολοκληρώθηκε χτες με μία χαλαρή προπόνηση. Το ευχάριστο στην υπόθεση είναι ότι ο Στέλιος Σεϊρεκίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλα τα όπλα  στη διάθεσή του. Σημαντικό στοιχείο επίσης είναι το ότι ο κόσμος του "Δικεφάλου" αναμένεται, να αφήσει για λίγο στην άκρη το ματς με τον συμπολίτη στο ποδόσφαιρο και  να δώσει  βροντερό παρόν, ενισχύοντας τους παίκτες στην προσπάθεια που θα κάνουν για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" Στέλιος Σεϊρεκίδης εν όψει των play off του πρωταθλήματος, αλλά και του Final four του κυπέλλου είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες:

Για την προετοιμασία εν όψει πλέι οφ: " Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά εδώ και μέρες. Στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, τον Φίλιππο και τον Δούκα. Μας αρκούν δύο νίκες για να στεφθούμε πρωταθλητές. Έχουμε ένα πλεονέκτημα καθώς θα δώσουμε και τα τρία ματς στη Μίκρα 3".

Για το πόσο κοντά είναι η ομάδα στον τίτλο: "Είμαστε κοντά στο να τα καταφέρουμε. Την Κυριακή με την ΑΕΚ θέλουμε μόνο νίκη. Αν την πετύχουμε θα θέλουμε άλλη μία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος και να μας βοηθήσει. Είναι πολύ σημαντικός ο πρώτος αγώνας, όμως πιστεύω πως είμαστε πιο δυνατοί από τους αντιπάλους μας".

Για τo ποιο είναι το μυστικό της ομάδας: "Πάνω απ' όλα είναι η δουλειά που κάνουμε. Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός πως η ομάδα στηρίζεται σε όλους τους παίκτες. Έχουμε καταφέρει να μην υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί".

Για το αν αλλάζει το σκηνικό στο πρωτάθλημα μετά την περσινή επιτυχία του ΠΑΟΚ: "Σίγουρα αλλάζει. Πέρυσι ήμασταν αουτσάιντερ, ενώ φέτος είμαστε φαβορί. Αυτός ίσως να μας φορτώσει και με άγχος, αλλά πιστεύω πως είμαστε 100% έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται".

Για την μεγάλη πρόκληση του νταμπλ: "Είναι μεγάλη πρόκληση το να πετύχουμε το νταμπλ. Το κύπελλο είναι ένας σημαντικός θεσμός, όμως θα ασχοληθούμε με αυτό μετά τα πλέι οφ, καθώς το Φάιναλ Φορ διεξάγεται 29-30 Μαΐου. Αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα πάμε με καλύτερη ψυχολογία".

Για την εμπειρία που έχει αποκτήσει η ομάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ: "Σίγουρα μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ η συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε μετουσιώσει την εμπειρία και θα φανεί και στο μέλλον. Θα ζητήσω για μία ακόμη φορά τη στήριξη του κόσμου την Κυριακή (2/5) ώστε να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε μία σημαντική νίκη".

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Το σημερινό πρόγραμμα  και η βαθμολογία με την οποία ξεκινούν τη διαδικασία οι ομάδες,  έχουν ως εξής:

Σήμερα 2 Μαΐου:

Γήπεδο Δαϊς 15:00 ΑΣΕ Δούκα-Φίλιππος Βερ.

Γήπεδο Μίκρας 17:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ   18

ΑΣΕ Δούκα   16

Φίλιππος Βέροιας  15

ΑΕΚ  15

 

Τελικό Αποτέλεσμα ΠΑΟΚ-αεκ: 26-23

Διαβάστε ακόμη...