Ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ

Ξεκίνησε χτες Πέμπτη την προετομασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, πρωταθλήτρια Ελλάδας τη σεζόν 2012-13...
Ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ

Στην πρώτη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Paok Sports Arena, το παρόν έδωσαν όλες οι παίκτριες, καθώς φυσικά και η προπονήτρια της ομάδας Γρηγορία Γκόλια και ο έφορος Δημήτρης Χασεκίδης.

Στη συνέχεια η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της σε παρακείμενο γήπεδο 5Χ5.

Ανοικτό παραμένει το θέμα της απόκτησης της Άννα Μίλασιτς, μιας παίκτριας που αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα στη φετινή της προσπάθεια να διατηρήσει τα κεκτημένα ... Mε την Μίλασιτς υπάρχει προφορική συμφωνία και είναι σίγουρα ένα μεγάλο όνομα που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην περιφέρεια του Δικεφάλου!

«Φέτος έχουμε μια διαφορετική ομάδα, ενισχυμένη σε αρκετά κομμάτια. Σε κάποια άλλα ίσως να υπάρχουν ορισμένες αδυναμίες, αλλά όλα θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και του πρωταθλήματος», σχολίασε η προπονήτρια των πρωταθλητριών Γρηγορία Γκόλια.

Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος Δημήτρης Χασεκίδης κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια για το νταμπλ, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, που κοστίζουν 20 ευρώ και μόλις 10 ευρώ για τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ.

Εκ μέρους των αθλητριών, η Μυρτώ Νούλα και η Λένα Μούρνου στάθηκαν στο άψογο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και υποσχέθηκαν σκληρή δουλειά από όλα τα κορίτσια στην προετοιμασία.

{gallery}2014/Women-Handball/First{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...