Μάχες σε βόλλεϋ και χάντμπολ

Οι ομάδες volley και handball του Π.Α.Ο.Κ. αντιμετωπίζουν σήμερα άρη και Κύδωνα Χανίων αντίστοιχα
Μάχες σε βόλλεϋ και χάντμπολ
Eπιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα

Σημαντικό παιχνίδι δίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στις 6 στο κλειστό της Μίκρας, η ομάδα handball του Π.Α.Ο.Κ. Ο Δικέφαλος ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη για τελευταία χρονιά φέτος για την Ευρώπη (στην παρθενική του συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ), γνωρίζοντας βαριά ήττα από την Τσεκχόφσκι με 22-46, υποδέχεται τον ουραγό της βαθμολογίας Κύδωνα Χανίων με στόχο το τρίποντο, έτσι ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάληψη της πρώτης θέσης της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μπαίνοντας στη μάχη των play off με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και βαθμών.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, κι αυτό είναι κάτι που τόσο ο προπονητής της ομάδας, όσο και οι παίκτες το γνωρίζουν καλά, γι' αυτό το λόγο προετοιμάζονται κατάλληλα, καθώς πλέον, μετά και την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. ρίχνει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις και πρωτίστως στο πρωτάθλημα, αφού τα παιχνίδια για το κύπελλο απέχουν ακόμη χρονικά.

Οι παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. έχουν ζητήσει επανειλημμένως τη βοήθεια από τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. οι οποίοι όμως, δυστυχώς, τους έχουν γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη κι αυτό πλέον βγάζει και μια πικρία από όλους μέσα στην ομάδα, οι οποίοι τα δίνουν όλα για ότι καλύτερο γι' αυτή την ομάδα, χωρίς την ανταπόκριση που θέλουν να έχουν. Βέβαια, αύριο η ώρα είναι πολύ δύσκολη για τους φίλους του Π.Α.Ο.Κ. να έρθουν στο Μίκρα, καθώς εκείνη την ώρα η ποδοσφαιρική ομάδα θα δίνει το δικό της παιχνίδι, όμως στα επόμενα ματς, ο κόσμος θα πρέπει να αποζημιώσει αυτή την ομάδα η οποία δείχνει φέτος ικανή να κάνει ένα βήμα παραπάνω από το περσινό και να πετύχει για πρώτη φορά στην ιστορία της, την κατάκτηση του νταμπλ!

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα μας δεν υπάρχουν, πέραν του τραυματία εδώ και καιρό Κοκώνη. Έτσι λοιπόν, πάνοπλος ο Δικέφαλος θα προσπαθήσεις να κρατήσει τη διαφορά στους 2 βαθμούς από τον δεύτερο Φίλιππο, με την ελπίδα ότι οι Βεροιώτες θα χάσουν βαθμούς στην Αθήνα από τα Βριλήσσια, όπως έχασε την περασμένη αγωνιστική και η ΑΕΚ.

Βαθμολογία Α1 Χάντμπολ
•1 Π.Α.Ο.Κ. 26 16
•2 Φίλιππος Βέροιας 24 16
•3 ΑΣΕ Δούκα 21 16
•4 Α.Ε.Κ. 19 16
•5 Ζαφειράκης Νάουσας 17 16
•6 Πανελλήνιος 14 16
•- Αερωπός Έδεσσας 14 16
•8 Διομήδης Άργους 13 16
•9 Βριλήσσια 12 16
•- Κιλκίς 12 16
•11 Θερμαϊκός 8 16
•- Κύδων Χανίων 8 16

Όλα εδώ πληρώνονται

Στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου πέφτει η αυλαία για Π.Α.Ο.Κ. και άρη όσον αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 Volley . Το τελευταίο ματς της αγωνιστικής περιόδου είναι και για τις δύο ομάδες πάρα πολύ σημαντικό και συνάμα κρίσιμο, αφού από το αποτέλεσμα θα κριθεί, σε συνδυασμό με την αναμέτρηση Λαμία- Πανελλήνιος, ποια ομάδα θα κατακτήσει την 5η θέση της βαθμολογίας και μαζί το ελαφρύ πλεονέκτημα σε περίπτωση χιαστί αγώνων στα πλέι οφ. Ο αγώνας του πρώτου γύρου με τον Π.Α.Ο.Κ. να κερδίζει με απίστευτη ανατροπή στο τάι μπρέικ τον άρη μέσα στα Βασιλικά, είναι ακόμη νωπός. Ευκαιρία λοιπόν για τον Π.Α.Ο.Κ. να προσθέσει ακόμη μία νίκη φέτος επί του συμπολίτη.

Tα προβλήματα των Λινς και Χιετάνεν δε λένε να υποχωρήσουν. Ο Βραζιλιάνος είναι μεν σε καλύτερη κατάσταση, όμως όταν πιέζει στις δοκιμές στην προπόνηση αισθάνεται πόνο. Η κατάσταση του είναι συγκεχυμένη. Ο ίδιος θέτει τη συμμετοχή του στη σημερινή αναμέτρηση ως 50-50, ενώ από την άλλη δε θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην είναι στη διάθεση του προπονητή του Γιάννη Μέλκα. Από την άλλη πλευρά ο Φινλανδός Χιετάνεν έχει από την αρχή της χρονιάς το πρόβλημα με τη μέση του, το οποίο προσπαθεί να αντιμετωπίσει με συντηρητική αγωγή, ενώ προφυλάχθηκε και στο ματς της Δευτέρας κόντρα στον Ηρακλή. Η συμμετοχή και του ίδιου θα κριθεί την τελευταία στιγμή από τον προπονητή της ομάδας.

Δηλώσεις για την αναμέτρηση έκανε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μέλκας:
«Θέλουμε να κερδίσουμε, για να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας να κατακτήσουμε την Πέμπτη θέση. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αυτό, καθώς αν κερδίσει η Λάμια θα μας περάσει ένα βαθμό. Δεν θέλω να σκέφτομαι που χάσαμε βαθμούς. Περάσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών τα οποία δεν κάναμε γνωστά στο ευρύ κοινό. Ακόμη και τώρα στο ματς της σεζόν όπως εξελίσσεται, έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα με τους δυο παίκτες μας. Θα παίξουμε και για τον κόσμο μας που θέλει την νίκη. Είναι ένα πραγματικό ντέρμπι κι αυτό που θέλω είναι να παιχτεί ένα καλό ματς και να το ευχαριστηθούμε πρώτα απ' όλα εμείς, αλλά και ο κόσμος μας. Έχουμε πολλούς λόγους για να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Ανακοίνωση-έκκληση προς τους φίλους της ομάδας εξέδωσε ο ΑΣ Π.Α.Ο.Κ.:
"Ο ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. καλεί τους φίλους της ομάδας μας στον κρίσιμο αγώνα Volley για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ο.Κ.-άρης, το Σάββατο 6/3 στις 19.00 στο PAOK SPORTS ARENA. Όλοι μαζί να πετύχουμε μία νίκη με καθαρό σκορ, η οποία θα σηματοδοτήσει τη φετινή πορεία της ομάδας. Η γιορτή της Τούμπας συνεχίζεται στο ΠΑΛΛΑΤΑΚΙ".

Το παιχνίδι διεξάγεται λίγη ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στην Τούμπα. Είναι χρέος όλων των ΠΑΟΚτσήδων να πάνε στο Παλατάκι και να υποστηρίξουν την ομάδα κόντρα στο μισητό συμπολίτη στην προσπάθεια που κάνει για την όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική θέση ενόψει play off.

 

Διαβάστε ακόμη...