«Οι επόμενοι δύο μήνες είναι κρίσιμοι»

Τον δικό της αγωνιστικό απολογισμό κάνει μέσω του acpaok.gr, η Βάσια Γκάτζιου, η οποία σχολιάζει το θέμα το κορωναϊού, δίνοντας παράλληλα τις δικές της συμβουλές.
«Οι επόμενοι δύο μήνες είναι κρίσιμοι»

- Για την πορεία του ΠΑΟΚ Mateco μέχρι τώρα...

«Η φετινή μας πορεία στην ομάδα ήταν πολύ καλή. Αρχικά, με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που παίξαμε στην αρχή της χρονιάς, κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις, πήραμε σημαντικές νίκες, αν και δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε παρακάτω. Όσο για το εγχώριο πρωτάθλημα, κινούμασταν μέσα στους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή, δηλαδή να μείνουμε αήττητες στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το κύπελλο».

- Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

«Δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει το πρωτάθλημα αλλά με την κατάσταση που επικρατεί πιστεύω είναι δύσκολο. Στην περίπτωση όμως που συνεχίσει, φροντίζουμε να μην χάσουμε τον ρυθμό μας, έχουμε ατομικό πρόγραμμα το οποίο τηρούμε καθημερινά ώστε να είμαστε έτοιμες να συνεχίσουμε από κει που σταματήσαμε».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Νομίζω ότι δεν πήραμε στα σοβαρά την κατάσταση όπως θα έπρεπε από νωρίς. Πλέον βλέπουμε ότι η εξάπλωση του ιού είναι μεγάλη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τηρούμε τα μέτρα που ακούμε συνέχεια από τους ειδικούς και να μείνουμε στο σπίτι. Οι επόμενοι δύο μήνες είναι κρίσιμοι και εξαρτάται από εμάς πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Με ψυχραιμία και υπομονή, μένουμε σπίτι για να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η κατάσταση».

Διαβάστε ακόμη...