ΠΑΟΚ Mateco: Κυπελλούχος Ελλάδος 2020

Συμμετοχή σε έναν ακόμα τελικό για το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, το οποίο αντιμετώπισε στο Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας την ομάδα της Νέας Ιωνίας, στον 34ο τελικό του θεσμού, τον οποίο και κέρδισε με 27-19.
ΠΑΟΚ Mateco: Κυπελλούχος Ελλάδος 2020

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε με τις Καμπόιμ (ΤΦ), Γκάτζιου, Χατζηπαρασίδου, Φερφόλια, Ζύγουρα, Μούρνου και Νίκολιτς, μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 4-2 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Δικέφαλος έπαιξε καλή άμυνα, η οποία του προσέφερε επιθετικές λύσεις και ένα προβάδισμα τριών γκολ, 8-5. Στo τελευταίο δεκάλεπτο, οι νταμπλούχες ήταν ασταμάτητες και πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 12-6 και την ψυχολογία στα ύψη ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, τόσο η αμυντική όσο και η επιθετική μετάβαση του ΠΑΟΚ Mateco ήταν καταιγηστική, με τον Δικέφαλο να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο με 17-10. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου οι νταμπλούχες, οι οποίες βρέθηκαν όλες σε φανταστική μέρα ανέβασαν την διαφορά για πρώτη φορά στα δέκα γκολ, 23-13. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με σκορ 27-19 και με τον Δικέφαλο να κατακτά για δεύτερη συνεχή χρονιά το τρόπαιο!

MVP του τελικού αναδείχθηκε η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Mateco, Μπρούνα Καμπόιμ!

Παρόντες μεταξύ άλλων στον τελικό,.οι αντιπρόεδροι κ.κ. Παπαδόπουλος, Ησαϊάδης,τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Μπεκιάρης, Μελλισόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΑΣ στην ΚΑΕ κ. Καρούσης.

Ημίχρονο: 12-6

Τελικό: 27-19

ΠΑΟΚ Mateco (Πελεκίδης): Ματαρώνα, Παναγιωτίδου, Χατζηπαρασίδου, Μεντεσίδου, Γκάτζιου, Ζυγούρα, Κρίτζαλη, Καμπόιμ, Σαμολαδά, Μούρνου, Φερφόλια, Τσικνάκη, Νίκολιτς, Ζήση, Κατσούνη, Κωστοπούλου, Νούσια

Διαβάστε ακόμη...