«...Φέρε μας το κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!»

Με στόχο την υπεράσπιση του πρώτου τίτλου που κατέκτησε την περσινή χρονιά, ο ΠΑΟΚ Mateco υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος τη Νέα Ιωνία στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας, στο πλαίσιο του 34ου τελικού χάντμπολ γυναικών.
«...Φέρε μας το κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!»

Οι «Νταμπλούχες» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής στο γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πλην το μακροχρόνιο της Φωτεινής Νούσια.

Οι φίλοι του Δικεφάλου αναμένεται να μετατρέψουν σε «μικρή Τούμπα» το Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας και να γίνουν παράλληλα ο όγδοος παίκτης στην αρένα της... μάχης.

Ευχές όλης της οικογένειας του Συλλόγου, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ να επιστρέψουν με την... κούπα στην Θεσσαλονίκη!

«Φέρτε μας το κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό»

Για τον τελικό κόντρα στη Νεα Ιωνία, η Αγνή Ζυγούρα ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου:

«Ευχαριστούμε την πόλη της Βέροιας για τη φιλοξενία, καθώς και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό μας τον κ. Κατσαρή, που μας δίνουν τη δυνατότητα να προσπαθούμε για την κατάκτηση των τίτλων. Στόχος μας είναι και πάλι το νταμπλ, ώστε να φανεί ότι πέρσι δεν φτάσαμε τυχαία στην κορυφή. Δεν μας νοιάζει αν υπάρχει φαβορί στον αγώνα, δεν δίνουμε σημασία σε αυτό. Ένας τελικός πάντα κρύβει παγίδες. Εύχομαι ο αυριανός αγώνας να αποτελέσει διαφήμιση για το άθλημα».

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020
Κύπελλο Ελλάδος, τελικό
Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας
17:00, ΠΑΟΚ-Ο.Φ. Νέας Ιωνίας (ΕΡΤ3 και (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...