Δεν τα κατάφεραν ...

Επιστροφή στη Νεάπολη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, εκεί όπου οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» υποδέχθηκαν το Διομήδη Άργους το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου 2020.
Δεν τα κατάφεραν ...

Έχοντας μόνο την ηθική ικανοποίηση από την αναμέτρηση στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ, ο Δικέφαλος υποδέχθηκε το Διομήδη με τους: Aποστόλου, Παλάσκα, Κωστακίδη, Ελευθεριάδη, Τσαναξίδη, Κυπραίο και Λοΐζο, στην αρχική του σύνθεση και με σχήμα άμυνας 6-0.

Οι δύο ομάδες, βασιζόμενες στη σκληρή τους άμυνα, πορεύτηκαν ισόπαλες μέχρι το 6-6, οπότε και ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω με 6-10 και 7-10. Οι «ασπρόμαυροι» πάλεψαν δυνατά, ωστόσο, δεν τους δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες, προκειμένου να φέρουν ξανά το παιχνίδι στα "ίσια", με το ημίχρονο να τους βρίσκει πίσω στο σκορ για τρία τέρματα, 12-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Δικεφάλου, παρά τις εναλλαγές στο σκορ, κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στο γκολ, 19-20, χωρίς όμως να τη διατηρήσουν, με τους αντιπάλους να εκμεταλλεύονται και πάλι τις συνθήκες και να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ, 19-24, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 24-29 τελικό σκορ.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020.

ΠΑΟΚ - Διομήδης Άργους: 24-29

Ημίχρονο: 12-15

ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης): Κωστακίδης 6, Παλάσκας 7, Μπαλτατζής, Παπαβασίλης, Κοκώνης 2, Αποστόλου, Γιαννακίδης Κ., Γιορανίδης, Τσαναξίδης 4, Ελευθεριάδης 1, Κωστακίδης Θ., Λοΐζος, Μαστορογιάννης 1, Κυπραίος 2, Kriuchkov, Cejovic 1

Διαβάστε ακόμη...