Ψυχή πρωταθλητή...

Ντέρμπι στην Αθήνα για τον ΠΑΟK Mateco, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου 2020 αντιμετώπισε στο κλειστό της Ν. Ιωνίας τον Ο.Φ.Ν.Ι., του οποίου και επικράτησε με 22-23 τελικό σκορ.
Ψυχή πρωταθλητή...

Ο Δικέφαλος πορεύτηκε ισόπαλος με τις γηπεδούχες μέχρι το 2-2, οπότε και πήρε το προβάδισμα, 2-3, χωρίς όμως να καταφέρνει να το κρατήσει. Ένα μικρό κενό διάστημα των "ασπρόμαυρων" τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, έδωσε δικαίωμα στις αντίπαλες να προηγηθούν, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 11-7 σκορ.

Στην επανάληψη, η εικόνα ήταν ίδια με αυτή της πρώτης περιόδου, με τον Δικέφαλο να βρίσκεται πίσω στο σκορ, 18-13, αλλά ως εκεί... Το ξέσπασμα των "ασπρόμαυρων" ήταν το πλέον αναμενόμενο, καθώς μείωσαν τη διαφορά στο 52', 21-20 και τελικά ισοφάρισαν σε 22-22 μόλις 2' πριν τη λήξη. Μετά το τάιμ άουτ, το οποίο κάλεσε ο Δημήτρης Πελεκίδης μόλις 40'' πριν το τέλος, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ μπήκαν δυνατά και πετυχαίνοντας γκολ, έγραψαν το τελικό 22-23.

Με τις Αγνή Ζυγούρα και Βάσια Γκάτζιου να έχουν χάσει προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα λόγω ίωσης με υψηλό πυρετό, οι οποίες ωστόσο κατάφεραν να δώσουν τα μέγιστα δεδομένων των συνθηκών, η ομάδα του Δικεφάλου απέδειξε για ακόμη μία φορά τη διαφορά ποιότητας, παρά τις κακές στιγμές και τα εμπόδια που μπορεί να υπάρξουν στο διάβα της...

Ο ΠΑΟΚ Mateco παραμένει πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα και αήττητος, και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου, στρέφοντας όμως πρώτα την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 16:00 στο κλειστό της Μίκρας.

Ο.Φ.Ν.Ι. - ΠΑΟΚ Mateco: 22-23

Ημίχρονο: 11-7

Διαβάστε ακόμη...