ΠΑΟΚ Mateco-Βέροια 2017

Με στόχο να επεκτείνει το σερί νικών που τρέχει στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ Mateco υποδέχεται την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης, για την 6η αγωνιστική της Α1, την τέταρτη της βαθμολογίας, Βέροια 2017.
ΠΑΟΚ Mateco-Βέροια 2017

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να έχει στην διάθεση του και την Διεθνή Σλοβένα πίβοτ, Τέγια Φερφόλια, η οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, και ενσωματώθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι ιθύνοντες του τμήματος καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, να σταθούν δίπλα στις «Νταμπλούχες» και με την δική τους φωνή και παλμό να γίνουν ο 8ος παίκτης του Δικεφάλου.

Για όσους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης, ο αγώνας θα μεταδοθεί με εικόνα και ήχο, μέσω του επίσημου καναλιού του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube.

Για την αναμέτρηση με την Βέροια 2017, η Μαρία Χατζηπαρασίδου, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν μεγάλη για εμάς, και περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια ώστε να βγάλουμε την δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Προετοιμαζόμαστε όλο αυτό το καιρό και θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς βαθμολογικά και για να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που τους θέλουμε κοντά μας».

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019
6η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης
19:00, ΠΑΟK Mateco-Βέροια 2017 (LIVE Streaming από το επίσημο κανάλι στο YouTube του Α.Σ. ΠΑΟΚ)

Διαβάστε ακόμη...