«Παλικαρίσια» νίκη κόντρα στον Αερωπό!

«Παλικαρίσια» νίκη αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του πήρε ο... λαβωμένος ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του Αερωπού ManDynamic με σκορ 25-23, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier.
«Παλικαρίσια» νίκη κόντρα στον Αερωπό!

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, καθ'όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα μέχρι και το πρώτο τέταρτο. Μετά από κείνο το σημείο, ο Δικέφαλος έχασε την επαφή του με το σκορ, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να περάσουν μπροστά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια υπολειπόμενος με τρία τέρματα, 10-13.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Αλέξη Παπαβασίλη μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, μαζεύοντας σε πρώτη φάση την διαφορά, ενώ σε δεύτερη φάση πήραν σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων, 17-15. Τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ήταν συναρπαστικά με τον όρο «ντέρμπι» να επιβεβαιώνεται μέχρι και στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες είχαν συνέχεια εναλλαγή στο σκοράρισμα, μέχρι και το 24-23 με γκολ του Παπαβασίλη. Στα δύο τελευταία δραματικά λεπτά του παιχνιδιού, ήταν η ώρα του Νίκου Λοΐζου να βάλει την... υπογραφή του, πραγματοποιώντας δύο φοβερές αποκρούσεις στα σουτ των Μισαηλίδη και Αποστολίδη. Το 25-23 διαμόρφωσε ο Απόστολος Παλάσκας, ο οποίος έδωσε σημαντική ανάσα στον Δικέφαλο, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Συμπερασματικά, οι παίκτες του Αλέξη Παπαβασίλη έβγαλαν ψυχή και παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες κατάφεραν να πάρουν μία κομβική νίκη απέναντι σε αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 2-3, 4-4, 6-8, 9-11, 10-13, 14-14, 17-15, 20-19, 21-20, 24-23, 25-23

ΠΑΟΚ (Αλέξης Παπαβασίλης): Π. Κωστακίδης, Παλάσκας, Μπαλτατζής, Παπαβασίλης, Κοκώνης, Γιορανίδης, Τσαναξίδης, Ελευθεριάδης, Θ. Κωστακίδης, Λοΐζος, Μαστορογιάννης, Κυριακίδης, Κυπραίος, Κριούτσκοφ, Τσέγιοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...