Live μεταδόσεις από το κανάλι του ΑΣ ΠΑΟΚ

Σε μια σειρά μεταδόσεων, μέσω του καναλιού του στο Youtube θα προβεί ο ΑΣ ΠΑΟΚ το προσεχές Σαββατο και Κύριακη 2 και 3/11.
Live μεταδόσεις από το κανάλι του ΑΣ ΠΑΟΚ

Αναλυτικότερα με ημερολογιακή σειρά θα μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν :

Σε Live Streaming το ΠΑΟΚ Mateco-Πανόραμα HONDA

Την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Α'1 Χειροσφαίρισης Γυναικών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Mateco και την Πανόραμα HONDA, θα έχετε μέσω του επίσημου καναλιού του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube.

Ο «νταμπλούχος» Ελλάδος, ΠΑΟΚ Mateco, αντιμετωπίζει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την ευχάριστη έκπληξη της «πρεμιέρας», Πανόραμα HONDA, η οποία νίκησε την Νέα Ιωνία.

Το γραφείο τύπου του ΠΑΟΚ δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του Δικεφάλου να παρακολουθήσουν με εικόνα, ήχο και περιγραφή τον αγώνα, τον οποίο προσφέρει η εταιρία «Mateco».

Μετά το παιχνίδι, θα ακολουθήσει Post-Game με δηλώσεις των κύριων πρωταγωνιστών.

https://www.youtube.com/watch?v=2KyC0Hhmufs

 Σε Live Streaming το ΠΑΟΚ-Bianco Monte Δράμα

Την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Bianco Monte Δράμας, θα έχετε μέσω του επίσημου καναλιού του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube.

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» αντιμετωπίζουν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, την ομάδα της Δράμας, στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης.

Το γραφείο τύπου του ΠΑΟΚ δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του Δικεφάλου να παρακολουθήσουν με εικόνα, ήχο και περιγραφή τον αγώνα, τον οποίο προσφέρει το ξενοδοχείο «Porto Koufo», το οποίο βρίσκεται στην Σιθωνία Χαλκιδικής.

Μετά το παιχνίδι, θα ακολουθήσει Post-Game με δηλώσεις των κύριων πρωταγωνιστών.

https://www.youtube.com/watch?v=BkXDY2LCDsI

Σε Live Streaming το ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ- Α.Ο. Σπόρτινγκ

Την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, μεταξύ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και του Α.Ο Σπόρτινγκ, θα έχετε μέσω του επίσημου καναλιού του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 13:00 στο PAOK Sports Arena, την ομάδα της Σπόρτινγκ με μόνο στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Το γραφείο τύπου του ΠΑΟΚ δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του Δικεφάλου να παρακολουθήσουν με εικόνα, ήχο και περιγραφή τον αγώνα, τον οποίο προσφέρει η εταιρία «CREAM FRESH - ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΕ».

Μετά το παιχνίδι, θα ακολουθήσει Post-Game με δηλώσεις των κύριων πρωταγωνιστών.

https://www.youtube.com/watch?v=qIdm14VXCQc

Διαβάστε ακόμη...