Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Ζυγούρα!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Αγνή Ζυγούρα, η οποία θα φοράει τα «ασπρόμαυρα» και την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Ζυγούρα!

Η αθλήτρια, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του «νταμπλ», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα acpaok.gr:

«Φυσιολογικό και επόμενο είναι, μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, να συμφωνήσουμε τη συνέχιση τη συνεργασίας μας. Εγώ, προσωπικά, ελπίζω και σε μία ακόμη χρονιά, όπου η ομάδα θα συνεχίζει να έχει τόσο υψηλά το αγωνιστικό προφίλ της, όσο και τις σχέσεις των ατόμων που την απαρτίζουν.

Η ομάδα μας ανέπτυξε έντονους δεσμούς μεταξύ των μελών της και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το κλίμα, ώστε και του χρόνου να φτάσουμε στους στόχους μας, που θα πρέπει να είναι και πάλι το νταμπλ, αλλά και η καλή παρουσία στην Ευρώπη.

Όταν είσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, με τόσο μεγάλο κόσμο δίπλα της, προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις για να δώσεις και σε αυτούς χαρά, όπως δίνουν και αυτοί, με την υποστήριξή τους και την παρουσία τους στο γήπεδο. Άλλωστε, αυτός είναι και ο μεγαλύτερος στόχος, να έρχεται όλο και περισσότερος κόσμος κοντά μας, βλέποντας τη συνεχή προσπάθειά μας».

Διαβάστε ακόμη...