Δεν είναι στραβός ο γιαλός!

Ένας ακόμη παίκτης από το περσινό ρόστερ της ομάδας χάντμπολ, αποτελεί ήδη  παρελθόν, καθώς έχει συμφωνήσει με την αεκ...
Δεν είναι στραβός ο γιαλός!

Κάτι που πριν λίγες μέρες συνέβη και με τον Βαγγέλη Αραμπατζή, ενώ ένας Θεός ξέρει πόσοι ακόμη θα ακολουθήσουν! Η διοίκηση του τμήματος ΚΟΙΜΑΤΑΙ βαθιά τον ύπνο του δικαίου και βλέπουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ μια παντελή αδιαφορία για το τμήμα που μας χάρισε στο παρελθόν πολλές και μεγάλες χαρές και έντονες συγκινήσεις.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στον Γιόσμου δεν έγινε καν πρόταση παραμονής (!), ενώ φυσικά δεν ξεχνάει κανείς τα περσινά play offs στα οποία ο ΠΑΟΚ έμεινε γυμνός από ξένους παίκτες με τον υπεύθυνο (;;;) να δηλώνει τότε πως δεν έχει νόημα να αποκτηθούν παίκτες εφόσον δεν είναι καλύτεροι από αυτούς που αποχώρησαν και στην πρόσφατη συνέλευση του ΑΣ πως οι αγώνες των play offs χάθηκαν στις λεπτομέρειες!!!

Προφανώς ο γιαλός δεν είναι στραβός και κάποιος/κάποιοι μας περνάει/περνάνε για ηλίθιους! 

Περισσότερα για το τμήμα τις επόμενες μέρες, γιατί κάποιος πρέπει επιτέλους να πει κάποια πράγματα με το όνομά τους, βάζοντας στη θέση τους αυτούς που μας παραμυθιάζουν ασύστολα!   

Διαβάστε ακόμη...