Δημήτρης Χασεκίδης για όλους και για όλα!

Με αφορμή την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία του γυναικείου χάντμπολ, ο έφορος της ομάδας, Δημήτρης Χασεκίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη!
Δημήτρης Χασεκίδης για όλους και για όλα!

Για την κατάκτηση του νταμπλ:

«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχείς, γιατί οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Η ομάδα απέδωσε το καλύτερο χάντμπολ της ιστορίας της, τόσο σε επίθεση, όσο και σε άμυνα, ενώ προτίστως, υπήρχε εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, ανάμεσα σε παίκτριες, προπονητικό τιμ, διοίκηση, αλλά φυσικά και με τον πρόεδρό μας, Θανάση Κατσαρή. Όταν φτάνεις και κατακτάς το κύπελλο, που είναι πάντα επίφοβος στόχος, καθώς ένα παιχνίδι μπορεί να «στραβώσει», και κάνεις το 3-0 στους τελικούς, που είναι συνολικά 6-0 με τα παιχνίδια όλης της χρονιάς, μεταξύ ΠΑΟΚ και Νέας Ιωνίας, και όλη η Ελλάδα σε αναγνωρίζει, νομίζω ότι είναι αρκετό. Αυτό, φάνηκε και στον αρκετό τηλεοπτικό χρόνο που μας δόθηκε, και πιστεύω ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα!»

Για το γεγονός ότι είναι το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του τμήματος:

«Έτυχε να πέσει μία μέρα μετά το πρώτο νταμπλ και στο ποδόσφαιρο, και μας δίνει πάρα πολύ μεγάλη χαρά και δύναμη για την συνέχεια».

Για την συνέχεια της ομάδας στην κορυφή:

«Το εύκολο είναι να ανέβεις στην πρώτη θέση, αλλά το δύσκολο, είναι να διατηρηθείς. Και το 2013 πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά τα επόμενα πέντε χρόνια ήταν ο αντίπαλος πρώτος. Νομίζω ότι έχουμε τις βάσεις για να το πετύχουμε, και με μικρές προσθαφαιρέσεις, που είναι πάντα απαραίτητες, θα τα καταφέρουμε».

«Η επιτυχία αυτή έχει ονοματεπώνυμο, Θανάσης Κατσαρής, καθώς και Ιβάν Σαββίδης, που μας στήριξαν πολύ, και θεωρώ ότι κάθε οπαδός του ΠΑΟΚ που ακούει αυτά τα ονόματα, πρέπει να χαίρεται! Ακόμα ένας σημαντικός οικονομικός αρωγός της προσπάθειας, που κοσμεί με την παρουσία του το τμήμα, είναι και ο Αντώνης Τσαλόπουλος, όπως φυσικά και ο χορηγός του Ερασιτέχνη, κ.Κώστας Αμοιρίδης, που βοηθάει συνολικά στην άνοδο του Συλλόγου. Όλοι αυτοί, με μπροστάρη τον Θανάση Κατσαρή, δημιουργούν ένα «πλέγμα ασφαλείας» στην ομάδα, και την προστατεύουν από τα πάντα!

Για την βοήθεια του κόσμου:

«Ο κόσμος, μετά από κάποια χρόνια «ξηρασίας», όπου βέβαια κατακτήσαμε 2 κύπελλα, μας στήριξε πάρα πολύ. Πιστεύουμε ότι μπορεί και παραπάνω, ώστε η Νεάπολη να γεμίζει σε κάθε μεγάλο παιχνίδι. Θα επιδιώξουμε να παίζουμε εκεί και του χρόνου στα ντέρμπι, ενώ δεν θα παρατήσουμε την Μίκρα, καθώς είναι ένα γήπεδο που εξυπηρετεί και τις ακαδημίες μας».

Για τις ακαδημίες:

«Οι ακαδημίες είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του συλλόγου μας, καθώς από εκεί μπορούν να αναπτυχθούν νέα ταλέντα, τα οποία θα στελεχώσουν στο μέλλον την πρώτη ομάδα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το γηπεδικό, αλλά ελπίζουμε ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, και θα δώσουν λύση».

Διαβάστε ακόμη...