Η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2019 στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου ο ΠΑΟΚ Μateco αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2019 την Αναγέννηση Άρτας.
Η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Στη Συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν ο Έφορος του τμήματος κ. Δημήτρης Χασεκίδης, ο προπονητής κ. Δημήτρης Δημητρούλιας, καθώς και οι αθλήτριες: Δήμητρα Μπατζαρακούδη, Marija Nikolic, Bruna Campboim, Teja Ferfolja, Αθηνά Κωστοπούλου.

Δημήτρης Χασεκίδης (έφορος ΠΑΟΚ Mateco): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές, την ΟΧΕ και τους φορείς της πόλης της Άρτας και την Περιφέρεια Ηπείρου για τη φιλοξενία. Η κατάκτηση του κυπέλλου για εμάς αποτελεί έναν πρωτεύοντα στόχο, καθώς φέτος στόχος μας είναι το νταμπλ! Θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο μας, θα ήταν καλό να εξαντλήσουμε τα εισιτήριά μας και να βρεθούμε όλοι στην Άρτα, ώστε να πανηγυρίσουμε μαζί την κατάκτηση του κυπέλλου.

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής ΠΑΟΚ Mateco): Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που πλησιάζει η μέρα του τελικού. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη τη σεζόν για αυτά τα παιχνίδια. Βλέπω στις αθλήτριές μου την επιθυμία τους για αυτό το παιχνίδι. Θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βρεθεί ο κόσμος μας δίπλα μας, θα μας δώσουν ενέργεια και να είναι σίγουροι ότι θα δούνε μία ομάδα που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις ενός μεγάλου Συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ.

Δημήτρα Μπατζαρακούδη: Έχουμε δουλέψει πολύ όλη τη χρονιά και είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι του Σαββάτου. Το πλεονέκτημά μας είναι το τρέξιμο, αφού είμαστε μία νεανική ομάδα και θα το εκμεταλλευτούμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το κύπελλο!

Marija Nikolic: Έχουμε βρεθεί αντιμέτωπες με την ομάδα της Άρτας, πέρυσι στον ημιτελικό του κυπέλλου, καθώς και για το θεσμό του πρωταθλήματος. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, σεβόμαστε την ομάδα μας και τη δουλειά μας και θα πάμε στον αγώνα με στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε και τι θέλουμε. Θα τα δώσουμε όλα στον τελικό!

Bruna Camboim: Ως τερματοφύλακας της ομάδας, εγώ πρέπει να είμαι συγκεντρωμένη, ώστε να μην μπει γκολ. Είμαστε ένα σύνολο, μία ομάδα, θα παλέψουμε για τη νίκη!

Teja Ferfolja: Είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, παρ’ όλα αυτά όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο!

Αθηνά Κωστοπούλου: Η φετινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Άρτα. Φαινομενικά είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα του αντιπάλου, αλλά εμείς είμαστε έτοιμες για την οποιαδήποτε κατάσταση. Στόχος μας είναι το κύπελλο!

Διαβάστε ακόμη...