Tα εισιτήρια του τελικού!

Με ανακοίνωσή της η ΟΧΕ γνωστοποίησε τον αριθμό εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και τον τρόπο διάθεσής τους, όπως αποφασίστηκαν στη σύσκεψη ασφαλείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Άρτα.
Tα εισιτήρια του τελικού!

Αναλυτικά, η Ανακοίνωση της ΟΧΕ:

Προπώληση εισιτηρίων για τον 33ο τελικό του κυπέλλου γυναικών

Πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας η σύσκεψη ασφαλείας ενόψει του 33ου τελικού του Κυπέλλου Γυναικών ΠΑΟΚ Mateco- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κωστακιών Άρτας το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:00 (ΕΡΤ3).

Νωρίτερα έγινε αυτοψία στο γήπεδο και παρόντες ήταν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ηπείρου υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Άρτας Ταξίαρχος Φώτης Ντζιμάνης, ο Αντιδήμαρχος Άρτας Κώστας Ζέρβας, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου Δήμου Άρτας Γιώργος Πανέτας, η Διευθύντρια του ΔΑΚ Γιώτα Δήμου και ο εκπρόσωπός της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης.

Στη σύσκεψη παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας Βασίλης Κρανιώτης και ο έφορος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Χασεκίδης.

Αποφασίστηκε:
-Να εκδοθούν 650 εισιτήρια και 250 προσκλήσεις
-250 εισιτήρια (μαύρου χρώματος) θα διατεθούν με μέριμνα του σωματείου ΠΑΟΚ στους φιλάθλους του.
-250 εισιτήρια (λευκού χρώματος) θα διατεθούν με μέριμνα του σωματείου Αναγέννηση Άρτας στους φιλάθλους της.
-150 εισιτήρια (μπλε χρώματος) θα διατεθούν από την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίριση Βορειοδυτικής Ελλάδος για τις ανάγκες των σωματείων χάντμπολ της περιοχής.
-50 προσκλήσεις (μαύρου χρώματος) για τις ανάγκες του ΠΑΟΚ.
-50 προσκλήσεις (λευκού χρώματος) για τις ανάγκες της Αναγέννησης Άρτας.
-150 προσκλήσεις (μπλε χρώματος) για επισήμους, χορηγούς, σωματεία και πρωτόκολλο.

Όλα τα εισιτήρια κοστίζουν από 5 ευρώ και θα διατίθενται με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, η οποία απαιτείται και για την είσοδο στο γήπεδο.

Τα 150 εισιτήρια θα διατίθενται (ημέρες Τετάρτη- Παρασκευή, ώρες 09:00-15:00) από την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος που εδρεύει στο ΔΑΚ Άρτας (υπεύθυνη Πέγκυ Βέμη, τηλ. 26810-23120)

Σημειώνεται ότι δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα έξω από το κλειστό γυμναστήριο.

Διαβάστε ακόμη...