«Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε...»

Ο αρχηγός του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, για το τι να περιμένουμε με το νέο έτος, ενώ έστειλε και τις ευχές του ενόψει των εορτών...
«Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε...»

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα...
Σε αυτό το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και στη 2η θέση στο Πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι και σαφώς η βελτίωσή μας αυτή έχει κι άλλα περιθώρια. Δοκιμάσαμε αρκετές άμυνες και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε και εναλλακτικές αν κάτι δεν μας πάει καλά. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τη θέση που βρισκόμαστε και από την αγωνιστική μας εικόνα, με μια εξαίρεση το παιχνίδι μέσα στο Δούκα, όπου δεν πήγαμε καλά.

Για τη συνέχεια...
Για τη νέα χρονιά θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα play offs. Παράλληλα στο Κύπελλο θέλουμε να περάσουμε από τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό και να δούμε στη συνέχεια τον τελικό.

Ευχές για τη νέα χρονιά...
Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και πολλές επιτυχίες...

Διαβάστε ακόμη...