Υποδειγματική συμπεριφορά

Παρά τη μεγάλη πίκρα για την απώλεια του πρωταθλήματος χάντμπολ χτες στη Μίκρα, δεν μπορώ να μη σταθώ στην υποδειγματική συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας που κατέκλυσε το κλειστό...
Υποδειγματική συμπεριφορά

Παρά τη μεγάλη πίκρα για την απώλεια του πρωταθλήματος χάντμπολ χτες στη Μίκρα, δεν μπορώ να μη σταθώ στην υποδειγματική συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας, που κατέκλυσε το κλειστό...

Περισσότεροι από 1.200 φίλοι του ΠΑΟΚ, δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, στάθηκαν δίπλα στους παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη και τους χειροκρότησαν στο τέλος της αναμέτρησης παρά το άτυχο αποτέλεσμα, διδάσκοντας οπαδική συμπεριφορά.

Μου φάνηκε αστείο -βλέποντας σε video- την αντίδραση των παικτών της ΑΕΚ που τρέχαν σαν λαγοί προς τα αποδυτήρια μόλις σφύριξε η γραμματεία τη λήξη. Η αντίδραση του κόσμου τους εξέθεσε.

Κλείνοντας δεν μπορώ να μη σταθώ στις δηλώσεις δύο ανθρώπων της ΑΕΚ, που με εντυπωσίασαν. Αυτές του προπονητή της ομάδας, αλλά και αυτές του  Χριστόφορου Μπακαούκα.

Ο πρώτος δήλωσε: "Την απόφασή μου να μείνω στην ΑΕΚ μετά τα επεισόδια με τη Παρτιζάν τη δικαίωσε σήμερα ο... ΠΑΟΚ! Και συγκεκριμένα οι φίλοι του. Αυτό που έγινε στη Μίκρα με 2.000 οπαδούς να βλέπουν την ομάδα τους να χάνει έτσι και να παραμένουν ψύχραιμοι και πολιτισμένοι αποδεικνύει ότι μπορούν τελικά να γίνουν οι αγώνες στην Ελλάδα όπως πρέπει -ήρεμα και χωρίς παρεκτροπές και συνέχισε: "Εμείς πήραμε το τρόπαιο, αλλά το πρωτάθλημα το πήρε ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο κόσμος του με τη σωστή συμπεριφορά του".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο παίκτης της ΑΕΚ που  σχολίασε: "Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΠΑΟΚ, που ήταν άψογος. Τέτοιο κόσμο θέλουμε στα γήπεδα".

Οι παραπάνω δηλώσεις τα λένε όλα...

Διαβάστε ακόμη...