"Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας"

Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, κ. Γρηγόρης Πετρίδης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό με αφορμή το αυριανό, πολύ σημαντικό ματς στη Μίκρα που θα κρίνει το πρωτάθλημα, όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.
"Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας"

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γρηγόρης Πετρίδης στο "Αθλητικό Metropolis":

"Όλοι καταλαβαίνετε την κρισιμότητα του αυριανού παιχνιδιού. Πρόκειται για μεγάλο επίτευγμα να διεκδικούμε για τρίτη σερί χρονιά το πρωτάθλημα. Η επιτυχία μας αυτή αποκτάει μεγαλύτερη σημασία να αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όλη την χρονιά. Είτε στο αγωνιστικό κομμάτι (τραυματισμοί), είτε εξωαγωνιστικά (10 ματς κεκλεισμένων θυρών από περσινή τιμωρία). Περιμένω απ' όλα τα παιδιά να καταθέσουν την ψυχή τους και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Εμείς πάντα προσέχουμε τους αντιπάλους μας, δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε κανέναν. Για μένα δεν λέει κάτι ότι η ΑΕΚ έχει να μας κερδίσει πέντε χρόνια. Οι αριθμοί δεν βγάζουν τον νικητή".

Για την παρουσία του κόσμου στο αυριανώ παιχνίδι: "Η παρουσιά του κόσμου αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο. Τον θέλουμε δίπλα μας για να στηρίξει την ομάδα οπαδικά, αλλά και χρηματικά. Γιατί κακά τα ψέματα έχουμε μεγάλη ανάγκη αυτά τα χρήματα. Ειδικά φέτος όπου δεν είχαμε κανένα χορηγό... Τον θέλουμε δίπλα μας, να στηρίξει τα παιδιά αυτά με σωστό και κόσμιο τρόπο και να μην δώσουν δικαιώματα για νέες τιμωρίες".

Διαβάστε ακόμη...