Σαουλίδης: «Θέλουμε κατάμεστο το γήπεδο»

O αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Σαουλίδης: «Θέλουμε κατάμεστο το γήπεδο»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για την προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναφερόμενος αρχικά στο παιχνίδι με τον Διομήδη, που το κέρδισε με 25-24 ο ΠΑΟΚ, ο αρχηγός της ομάδας τόνισε:
«Ήταν το πρώτο παιχνίδι για τα play-off και η ομάδα φάνηκε επηρεασμένη από την πολυήμερη αποχή, χάσαμε κάπως τον ρυθμό μας ενώ ο Διομήδης δεν είχε να χάσει τίποτε και έτσι ήταν πολύ χαλαρός στο παιχνίδι. Κερδίσαμε πάντως και δεν νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε περισσότερη σημασία στο σκορ, αυτό που μετράει είναι η νίκη και τίποτε άλλο. Πάντως πρέπει να πω ότι δεν κινδυνέψαμε στην διάρκεια του αγώνα, ήμασταν μπροστά συνέχεια απλά δεν μπορέσαμε να βρούμε έναν καλό ρυθμό για να πάρουμε με μεγαλύτερο σκορ την νίκη».

Συνεχίζοντας ανέφερε επίσης :
«Το πρωτάθλημα θα κριθεί το ερχόμενο Σάββατο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με νίκη επί της ΑΕΚ είμαστε και φέτος πρωταθλητές. Πρώτα όμως έχουμε την Τετάρτη το παιχνίδι με τον Δούκα και αυτό σκεφτόμαστε, θέλουμε να πάρουμε την νίκη ώστε το Σάββατο με την ΑΕΚ να μας αρκεί και μια ισοπαλία για τον τίτλο. Εμείς όμως θέλουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ, αυτό είναι το σημαντικό παιχνίδι, όποιος κερδίσει θα πάρει το πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για τις δυσκολίες της σεζόν που ολοκληρώνεται, ο Αντώνης Σαουλίδης δεν θέλησε να πει πολλά :
«Νομίζω ότι η ομάδα σκέφτεται μόνο πως θα πάρει το πρωτάθλημα και τίποτε άλλο. Είμαστε μια σκληραγωγημένη ομάδα, έχουμε επιλογές και δεν τα παρατάμε, ότι έγινε σε όλη την διάρκεια της σεζόν, θετικό ή αρνητικό, το αφήνουμε πίσω και μας απασχολεί πλέον»
Για τον κόσμο της ομάδας :
«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει ακριβώς τι δεν πρέπει να κάνει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, η ομάδα είναι πολύ καλή και το μόνο που θέλουμε είναι ένα κατάμεστο γήπεδο, με μια καυτή αθλητική ατμόσφαιρα και θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε καλύτερη ομάδα και ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται άσχημες συμπεριφορές ή βία για επικρατήσει. Φέτος είχαμε μια βαριά τιμωρία από πέρυσι και δεν θέλουμε να γίνουν τα ίδια φέτος, το «δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού» και η ομάδα δεν θέλει ασχήμιες, θέλει μια ζεστή αθλητική ατμόσφαιρα με τους φίλους του ΠΑΟΚ να μην ξεφεύγουν από τα όρια».

Κλείνοντας, ο Αντώνης Σαουλίδης ανέφερε :
«Θέλω φέτος να είναι κατάμεστο το γήπεδο, πέρυσι που πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα δεν είχε γεμίσει το γήπεδο και αυτό είναι το παράπονο μου. Θέλω φέτος να είναι γεμάτο ασφυκτικά το γήπεδο και να ζήσουμε ως παίκτες του ΠΑΟΚ τέτοιες όμορφες στιγμές».

Διαβάστε ακόμη...