Τα αποκαλυπτήρια του νέου ΠΑΟΚ!

Η παρουσίαση της ομάδας χάντμπολ ανδρών, καθώς και του επίσημου κεντρικού χορηγού της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.
Τα αποκαλυπτήρια του νέου ΠΑΟΚ!

Το παρόν έδωσαν ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος χάντμπολ κ. Γρηγόρης Πετρίδης, ο Team Manager κ. Γρηγόρης Νατσιόπουλος, καθώς και σύσσωμη η ομάδα χάντμπολ ανδρών.

Ο επίσημος κεντρικός χορηγός της ομάδας χάντμπολ την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα είναι η ΒΕΡΓΙΝΑ TV, με τον Δικέφαλο να αγωνίζεται μάλιστα με το διακριτικό τίτλο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Ο Γενικός Αρχηγός κ. Γρηγόρης Πετρίδης δήλωσε, παίρνοντας πρώτος το λόγο: «Φέτος, η χρονιά θα είναι δύσκολη, ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και εμείς, με τις προσθήκες που έγιναν, θέλουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας τουλάχιστον έναν από τους δύο εγχώριους τίτλους. Αξίζει να αναφερθώ, επίσης, πως το αίτημα του κόσμου μας να μεταφερθούμε στα δυτικά, φέτος υλοποιήθηκε με επιτυχία και η ομάδα θα αγωνίζεται στη Νεάπολη, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του ασπρόμαυρου χαντμπολικού κόσμου. Η ομάδα, με πάθος, υπομονή και επιμονή θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, αλλά σε αυτή της την προσπάθεια χρειάζεται δίπλα τον κόσμο της. Σας περιμένουμε όλους στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στη Νεάπολη! Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, μακριά από τρυματισμούς». Επιπλέον, ο κ. Γρηγόρης Πετρίδης ευχαρίστησε πρώτα απ' όλα τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Θανάση Κατσαρή, ο οποίος στέκεται δίπλα στο τμήμα, κρατώντας το Σύλλογο ψηλά και υγιή, καθώς και τον χορηγό του τμήματος ΒΕΡΓΙΝΑ TV, που στηρίζει το τμήμα.

Στη συνέχεια, ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης τόνισε: «Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, η ομάδα είναι ενωμένη, μία γροθιά... Έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες, η ομάδα είναι δυνατή, πάνω απ΄ όλα όμως, ρόλο παίζει η καρδιά και η ψυχή και εμείς φέτος θέλουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση τίτλων...».

Μετά το τέλος της παρουσίασης της ανδρικής ομάδας, ακολούθησε η συγκέντρωση της Ακαδημίας Χάντμπολ, κατά την οποία έγινε γνωστό το πρόγραμμα της Ακαδημίας, καθώς και η στελέχωση αυτής, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...