«Πρώτη» για τους μάγκες του χάντμπολ!

Τέλος οι διακοπές... ξεκινάει η δράση για την ομάδα χάντμπολ ανδρών, η οποία ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 7/8 το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο Καυτανζόγλειο.
«Πρώτη» για τους μάγκες του χάντμπολ!

Το τεχνικό τιμ, αποτελούμενο από τον προπονητή Στέλιο Σεϊρεκίδη, τον βοηθό του Αλέξη Παπαβασίλη, το φυσικοθεραπευτή Βαγγέλη Δεράλα και τον Team Manager Γρηγόρη Νατσιόπουλο, υποδέχθηκε την ομάδα, ευχόμενο σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, όρεξη για δουλειά και προσήλωση στους στόχους.

Τους νέους αθλητές της ομάδας: Σωτήρη Γιόσμου, Παντελή Κωστακίδη, Νίκο Λοΐζο και Κώστα Τσεσμετζίδη φρόντισαν να βάλουν στο κλίμα της ομάδας οι παλιοί: Θόδωρος Πετρίδης, Κώστας Κοτανίδης, Νίκος Νικολαΐδης, Απόστολος Παλάσκας, Γιώργος Μαστορογιάννης, Διονύσης Καραγκιοζόπουλος, Άκης Κυπραίος, Αλέξανδρος Αποστόλου, Βαγγέλης Αραμπατζής και Νίκος Κοκώνης.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίασε ο Νταβόρ Τάσκοβιτς, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στην απογευματινή προπόνηση.

Το πρόγαμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει αρχικά διπλές προπονήσεις, ενώ πρώτη φορά αναμένεται να μπούνε μέσα στο παρκέ την Πέμπτη 9 Αυγούστου.

Το παρόν στην πρώτη προπόνηση, δείχνοντας το «δέσιμο» του τμήματος μεταξύ πρώτης ομάδας και ακαδημιών, έδωσαν ο Έφορος Ακαδημιών κ. Τάσος Παπαγιώτης, και ο προπονητής Κώστας Μίχος.

Ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά, έχουμε ένα σύνολο από το οποίο δε λείπει τίποτα και το μόνο που απομένει είναι να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στο γήπεδο. Σύντομα, αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως το ρόστερ, με την απόκτηση και του δεύτερου ξένου, ενώ βασικός και κύριος στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στοχεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και θα δουλέψουμε σκληρά γι' αυτό. Καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε...».

Από πλευράς του, ο Team Manager της ομάδας, Γρηγόρης Νατσιόπουλος, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Αρχικά, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση, καθώς και τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος κ. Γρηγόρη Πετρίδη, που στάθηκαν δίπλα στο τμήμα και βοήθησαν, ώστε να ενισχυθούμε σημαντικά και να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, που θα πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με την ενδυνάμωση των τριών πιο δυνατών ομάδων του πρωτάθληματος, φυσικό ακόλουθο ήταν να ενισχυθούν και οι υπόλοιπες ομάδες της Handball Premier, με το πρωτάθλημα να αναμένεται να είναι ίσως και το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων. Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς...».

Διαβάστε ακόμη...