Ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Βέροιας για το ματς του χάντμπολ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Βέροιας με αφορμή τα όσα γράφτηκαν ότι έγιναν στο χτεσινό παιχνίδι χάντμπολ μεταξύ των ομάδων του Φίλιππου και του ΠΑΟΚ.
Ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Βέροιας για το ματς του χάντμπολ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Βέροιας με αφορμή τα όσα γράφτηκαν ότι έγιναν στο χτεσινό παιχνίδι χάντμπολ μεταξύ των ομάδων του Φίλιππου και του ΠΑΟΚ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ HANDBALL ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ''ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ'' ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.!!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ.ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ HANDBALL TOY ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝ ΤΑ 4 ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙΑ 3Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ."

Διαβάστε ακόμη...