Άρχισαν τον πρόλογο

Με έκπληξη διαβάσαμε χτες σε ιστοσελίδα "κιτρινόμαυρων πεποιθήσεων" ότι στο παιχνίδι χάντμπολ του Φίλιππου με τον ΠΑΟΚ στη Βέροια, έγιναν σημεία και τέρατα!
Άρχισαν τον πρόλογο

Με έκπληξη διαβάσαμε χτες σε ιστοσελίδα "κιτρινόμαυρων πεποιθήσεων" ότι στο παιχνίδι χάντμπολ του Φίλιππου με τον ΠΑΟΚ στη Βέροια, έγιναν σημεία και τέρατα...

Η είδηση μάλιστα με τη "μέθοδο του ντόμινο" πέρασε από χέρι σε χέρι με αποτέλεσμα να αναπαρχθεί από μεγάλο μέρος του ηλεκτονικού τύπου !!!

Επικοινώνησαν μαζί μας άτομα που βρέθηκαν χτες στην ασπρόμαυρη κερκίδα η οποία στήθηκε στο "Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο" και μας διαβεβαίωσαν ότι όλα είναι ανακριβή και αποτελούν προσπάθεια κάποιων να εκθέσουν το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, δημιουργώντας πρόβλημα στο απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας που με το σπαθί της κέρδισε η ομάδα μέσα στα παρκέ.

Ας κοιτάξουν οι συντάκτες του κειμένου  πρώτα πως θα αποφύγει η ΑΕΚ τη βαριά τιμωρία που την περιμένει για όσα αίσχη έκαναν οι  γνωστοί - άγνωστοι οπαδοί της στο ματς με την Παρτιζάν και μετά να κόπτονται για τον ΠΑΟΚ. Με τέτοια κείμενα τα οποία στηρίζονται στην παραπληροφόρηση, εκτίθενται ανεπανόρθωτα.

Μην ξεχνάμε το λευκό φύλλο αγώνα που παρέδωσαν οι δύο διαιτητές και αυτό από μόνο του καταρρίπτει τους ισχυρισμούς τόσο του προέδρου των γηπεδούχων όσο και αυτά που γράφτηκαν στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Υπενθυμίζουμε ότι το μόνο που αναγράφηκε στο φύλλο αγώνα, ήταν η μικρή καθυστέρηση κατά την έναρξή του, η οποία οφειλόταν σε χαρτάκια που έπεσαν στο γήπεδο!

Τα παιχνίδια της τελικής φάσης του πρωταθλήματος χάντμπολ θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, είτε αυτό αρέσει  σε κάποιους είτε όχι και καλά θα κάνει η διοίκηση της ομάδας να σκεφτεί σοβαρά την περίπτωση της Paok Sports Arena, για να δοθεί η δυνατότητα σε όσους γίνεται περισσότερους οπαδούς του ΠΑΟΚ, να δουν από κοντά τους παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη να σηκώνουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα...

Διαβάστε ακόμη...