Επίδειξη δύναμης στην Άρτα!

Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 Κατηγορίας Χάντμπολ Γυναικών, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την Αναγέννηση Άρτας με 19-44.
Επίδειξη δύναμης στην Άρτα!

Με νίκη έκλεισε ο ΠΑΟΚ REDLED την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος καθώς επικράτησε με 19-44 τελικό σκορ της Αναγέννησης στην Άρτα, το απόγευμα του Σαββάτου 28 Απριλίου, πετυχαίνοντας ένα ιστορικό απόλυτο ρεκόρ νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και μέσω της καλής αμυντικής και παράλληλα επιθετικής λειτουργίας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του στο σημερινό παιχνίδι.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Δημητρούλιας δοκίμασε πολλά πράγματα και καταστάσεις για την συνέχεια που ακολουθεί, δείγμα ότι θέλει να έχει ετοιμοπόλεμο όλο το έμψυχο υλικό του.

Πλέον η ομάδα του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, στρέφει το βλέμμα της στα τελικά των play offs εκεί όπου θέλει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της, που είναι η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Η σύνθεση ΠΑΟΚ REDLED (Δημήτρης Δημητρούλιας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου 1, Τσιομπάνου 5, Νούλα 3, Παναγιωτίδου, Γκάτσιου 6, Ρόσκα, Σαμολαδά 4, Μούρνου 4, Τζούριτσιτς 1, Προκοπίδου 5, Νίκολιτς 6, Στοϊκόφσκα, Στρατάκη 1, Χατζηπαρασίδου 6, Μάστακα 2

......................................................

60ό λεπτό: 19-44, τελικό σκορ

45ο λεπτό: 17-32, το παιχνίδι έχει κριθεί και απομένει πλέον να δούμε το τελικό σκορ

Ξεκίνησε η επανάληψη

30ό λεπτό: 12-22 (ημίχρονο)

15ο λεπτό: 8-12, ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ ως τώρα...

10ό λεπτό: 5-10

To παιχνίδι ξεκίνησε, ενημέρωση θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από τη σελίδα του ΑΣ στο facebook

Διαβάστε ακόμη...