«Φυσικά πρωτάθλημα...!»

Η αθλήτρια του τμήματος χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ REDLED, Μαρία Χατζηπαρασίδου, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για την ομάδα, για τον νέο προπονητή, καθώς και για τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
«Φυσικά πρωτάθλημα...!»

Ένα σχόλιο για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής...
Με την έλευση του νέου προπονητή όλες οι αθλήτριες έχουμε πολύ μεγάλη διάθεση και προσπαθούμε για το καλύτερο. Η μίνι προετοιμασία που πραγματοποιήσαμε πήγε πολύ καλά, όπως και το παιχνίδι με τον Άρη το οποίο ουσιαστικά ήταν μία καλή προπόνηση για εμάς. Πλέον προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην νέα τάξη πραγμάτων και να εφαρμόσουμε όλα όσα μας ζητάει ο κόουτς.

Aκολούθησε και άλλη μίνι προετοιμασία στη διακοπή για τις εορτές του Πάσχα;
Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ουσιαστικά μαζί με τις προπονήσεις που έγιναν τη Μεγάλη εβδομάδα θα αποτελέσουν μία μίνι προετοιμασία για τα play offs.

Ο φετινός στόχος της ομάδας...
Στόχος φυσικά και είναι το πρωτάθλημα. Όλοι στην ομάδα δουλεύουμε καθημερινά για αυτό και πιστεύω ότι με όρεξη και σκληρή δουλειά, στο τέλος όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα τα καταφέρουμε.

Διαβάστε ακόμη...