Για τη νίκη στο ντέρμπι!

Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Handball Premier ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV υποδέχεται στο "Σπίτι του Χάντμπολ", στη Μίκρα, την ομάδα της ΑΕΚ,
Για τη νίκη στο ντέρμπι!

το απόγευμα του Σαββάτου 17 Μαρτίου στις 17:00 , στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής.

Ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρωτάθλημα και χρειάζεται την νίκη τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους μετά το άδικο αποτέλεσμα στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό/Όμ. Ξυνή.

Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη θέλει να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, ούτως ώστε να κάνει την τελική της αντεπίθεση στα play offs.

Στην διάθεση του προπονητικού τιμ βρίσκονται όλοι οι παίκτες της ομάδας, με τον αρχηγό Θεόδωρο Πετρίδη να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πολύ σημαντική αναμέτρηση, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ του. Επίσης απών ο μακροχρόνια τραυματίας Διονύσης Καραγκιοζόπουλος.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι εξής: Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Μεϊμαρίδης- Παρτεμιάν.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος καθώς και οι αθλητές περιμένουν τον λαό του ΠΑΟΚ να σταθεί δίπλα τους σε ακόμα έναν αγώνα και για αυτό τον λόγο άλλωστε έχουν απευθύνει ήδη κάλεσμα στο κόσμο.

Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά απο την ΕΡΤ3, ενώ θα υπάρχει και live ενημέρωση από την επίσημη σελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο facebook.

Διαβάστε ακόμη...