«Ηθικόν ακμαιότατον…»

O προπονητής της ομάδας Στέλιος Σεϊρεκίδης και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV Θοδωρής Πετρίδης μίλησαν αποκλειστικά στο acpaok.gr ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό/ Όμ. Ξυνή.
«Ηθικόν ακμαιότατον…»

Πρώτος τοποθετήθηκε ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Σεϊρεκίδης...

Για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Final 4 του Κυπέλλου...

Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς το να κατακτήσουμε το τρόπαιο του Κυπέλλου και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα που θα μπορούσαμε να έχουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε.

Για την κατάσταση και το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας...

Η προετοιμασία της ομάδας ήταν αρκετά δύσκολη και επίπονη, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι για τους παίκτες της ομάδας, όμως αυτοί από τη μεριά τους είναι έτοιμοι να δείξουν τον καλύτερό τους πρόσωπο.

Για τον ημιτελικό με την ομάδα του Ολυμπιακού/ Ομ. Ξυνή...

Θα είναι μία δύσκολη μάχη, εμείς από την μεριά μας κάναμε τα πλάνα και τα σχέδιά μας, όμως πολλές φορές στους αγώνες πολλά πράγματα αλλιώς τα υπολογίζεις και αλλιώς σου έρχονται, στόχος μας είναι να βρούμε τους τρόπους για να αντιμετωπίσουμε τις πιθανές εξελίξεις, βγάζοντας τις ανάλογες αντιδράσεις κάθε φορά. Επίσης σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να είσαι καλός σε όλους τους τομείς μέσα στο γήπεδο.

Για τον στόχο της ομάδας σε αυτό το Final 4...

Η βαρύτητα είναι πολύ μεγάλη, γιατί διακυβεύεται ένα τρόπαιο, αλλά από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι, τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο. Η ομάδα είναι έτοιμη και έχει την ποιότητα για να κάνει το παραπάνω βήμα.

Στην συνέχεια μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Πετρίδης...

Για την προετοιμασία της ομάδας...

Η ομάδα κάνει τις τελευταίες διορθώσεις και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτόν τον ημιτελικό. Στον αγώνα με τον Φοίβο ίσως να μην εμφανιστήκαμε όσο καλοί έπρεπε και αυτό συνέβη, γιατί το μυαλό μας ήταν στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στη Γλυφάδα.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και για το τι να περιμένουμε...

Οι αγώνες πρωταθλήματος με τους αγώνες κυπέλλου είναι τελείως διαφορετικοί, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πιθανό να κριθεί στις λεπτομέρειες και η διακύμανση του σκορ να είναι χαμηλή. Η ομάδα που θα έχει σε καλύτερη μέρα τον τερματοφύλακά της και θα περιορίσει τα λάθη, θα πάρει την νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για εμάς ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμα μεγαλύτερος, καθώς θα είναι σαν εκτός έδρας παιχνίδι, ουσιαστικά, λόγω του γεγονότος ότι παίζουμε στην Αθήνα.

Για τους στόχους της ομάδας...

Στόχος της ομάδας να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, αφού ο ΠΑΟΚ παντού και πάντα αγωνίζεται για τη νίκη!

Διαβάστε ακόμη...