Η Συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη!

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:30 πραγματοποιήθηκε η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του 16oυ Final Four Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στην «Κοβεντάρειο» Αίθουσα του Δήμου Κοζάνης.
Η Συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη!

Το παρών στην συνέντευξη έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Σταματιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Κάτανας, ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης, και ο Τομεάρχης Επικοινωνίας Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ Χρήστος Παπαδόπουλος, οι οποίοι, ο καθένας απο την μεριά του εξέφρασαν την επιθυμία τους για όμορφους σε φίλαθλα πλαίσια αγώνες, αλλά και τη σιγουριά τους για την πραγματοποίηση μία πολύ μεγάλης γιορτής τόσο στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το Final 4, όσο και στην πόλη-περιοχή της Κοζάνης, όπως συνέβη και στο περσινό Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδoς Ανδρών, το οποίο κατέκτησε ο ΠΑΟΚ.

Επίσης το παρών στην συνέντευξη έδωσαν και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων φιναλίστ, με τον Α.Σ. ΠΑΟΚ να εκπροσωπούν ο προπονητής Χρήστος Τζουβάρας και η αθλήτρια Νάνσυ Στρατάκη.

Ο προπονητής του Δικεφάλου Χρήστος Τζουβάρας, αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια και το Δήμο Κοζάνης για την φιλοξενία, δήλωσε: «Τη φετινή σεζόν, έχουμε δομήσει έτσι την ομάδα, ώστε να διεκδικήσουμε και τους δύο τίτλους. Το Κύπελλο είναι μία ξεχωριστή διοργάνωση από το πρωτάθλημα, διαφορετική, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στα δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε! Περιμένουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο όλοι μαζί!»

Η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Νάνσυ Στρατάκη, από την πλευρά της, δήλωσε: «Περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό αυτούς τους αγώνες, στόχος μας φέτος είναι να πάρουμε και τους δύο τίτλους. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας και στα δύο παιχνίδια, θέλουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα μας! Ο στόχος μας στη φετινή διοργάνωση θα φανεί ήδη από το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο αντιμετωπίζουμε την Αναγέννηση Άρτας. Θέλουμε να φύγουμε με το Κύπελλο!»

Μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου, ακολούθησε η τεχνική σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων.

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...