Στο ρελαντί τον Ζαφειράκη!

Εύκολη επικράτηση για το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που νίκησε τον  Ζαφειράκη με 42-26, στον τελευταίο αγώνα που έδωσε κεκλεισμένων των θυρών,  λόγω της γνωστής  τιμωρίας που είχε επιβληθεί για τα γεγονότα της Λαμιας.
Στο ρελαντί τον Ζαφειράκη!

Εύκολη επικράτηση για το τμήμα του χάντμπολ, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί απέναντι στον Ζαφειράκη με 42-26, στον τελευταίο αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Πλέον η τιμωρία για τα γεγονότα της Λαμίας, έχει ολοκληρωθεί και η ομάδα θα μπορεί να έχει τη συμπαράστασή μας από εδώ και στο εξής.

Ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο δεκάλεπτο αγωνιζόταν  με σβηστές τις μηχανές, στη συνέχεια όμως ανέβασε στροφές και στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, είχε πάρει διαφορά ασφαλείας. Ο Δικέφαλος που είχε σε πολύ καλή μέρα τους Ιωαννίδη, Σεβαστίδη και Αποστολίδη, σημείωσε συνολικά 42 τέρματα, έχοντας παράλληλα σωστή αμυντική λειτουργία αποτρέποντας από την αρχή τον Ζαφειράκη να έχει βλέψεις για κάτι καλό.

Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Παλάσκα στο σαγόνι, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απ' το οποίο  έφυγε αφού του έγιναν 4 ράμματα.

Τα δεκάλεπτα: 7-5, 12-8, 22-12, 31-17, 36-21, 42-26

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Γουργούμης, Παλάσκας 1, Σαουλίδης 1, Μαραγκός, Πετρίδης 2, Περβανάς 2, Καράγγελος 4, Κοκκώνης 5, Σεβαστίδης 7,Αποστολίδης 9, Ιωαννίδης 11

Ζαφειράκης: Χατζηγεωργίου 1, Μπακιρτζής, Μήτσικας, Κεσίδης 2, Βλάχος 2, Πίτος 4, Διδασκάλου 1, Τίκος , Μάρτος 1, Ροδοβίτης 1, Ζωναρόπουλος 1, Πετρίδης 3, Κολτσάκης 2, Καραγεωργίου 8

Διαβάστε ακόμη...