«Πάντα ψηλά ο πήχης...»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, Στέλιος Σεϊρεκίδης, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για την πορεία της ομάδας, για τους στόχους της,για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος αλλά και για την
«Πάντα ψηλά ο πήχης...»

συμμετοχή του Δικεφάλου στην Ευρώπη, στέλνοντας παράλληλα και τις ευχές του για το 2018.

Eίστε ο προπονητής όπου ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τα πρώτα του πρωταθλήματα και φέτος επιστρέψατε πίσω. Πως νιώθετε για αυτό;

Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και επέστρεψα με σκοπό να βάλω ακόμα ένα λιθαράκι σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα σχόλιο για τις αναμνήσεις σας απο την εμπειρία του Champions League αλλά και τις επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων...

Όλα αυτά που πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της όλης προσπάθειας του ΠΑΟΚ, καθώς έφτασε στο πιο ψηλό σκαλοπάτι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την συμμετοχή στο Champions League.Όλο αυτό ξεκίνησε με μεγάλη προσπάθεια, πολύ οργάνωση, με την βοήθεια της διοίκησης, των αθλητών και όλου του προπονητικού τιμ.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και είναι μεγάλη μου χαρά που επέστρεψα ξανά και βλέπω γνώριμα πρόσωπα και ακόμα μεγαλύτερη που συνεργάζομαι μαζί τους.

Για την συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση...

Η Ευρώπη είναι ένα μεγάλο κίνητρο, είναι μεγάλη τιμή να εκρπροσωπείς τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα στην Ευρώπη, είναι αυτό που όλοι oι αθλητές ονειρεύονται και είναι πολύ θετικό που ο Α.Σ. ΠΑΟΚ συμφώνησε να συμμετέχουμε σε αυτή την Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε νέα δεδομένα τα οποία έχουν δημιουργήσει νέες καταστάσεις.Πως το σχολιάζετε αυτό;

Η είσοδος της ομάδας του Ολυμπιακού ίσως άλλαξε το στάτους του Ελληνικού χάντμπολ, δημιούργησε νέες συνθήκες και νέα κίνητρα στις ομάδες.Επίσης πιστεύω ό,τι η ποιότητα του πρωταθλήματος είναι καλύτερη, όλες οι ομάδες λόγω της μεγαλύτερης ανταγωνιστικότητας έχουν ενισχυθεί σημαντικά και μέσα σε όλο αυτό περιμένουμε περισσότερο κόσμο στα γήπεδα.Όλο αυτό είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για το άθλημα και όλοι μας θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ πως μπορεί να διαχειριστεί όλο αυτό τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα;

Φέτος όλη η ομάδα έχει βάλει τον πήχη ψηλά και με την καλή δουλειά, την χημεία που υπάρχει ανάμεσα σε όλα τα μέλη της ομάδας και με την βελτίωση σε όλους του τομείς πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε στους στόχους μας.

Ένα σχόλιο για τους τραυματισμούς που είχε η ομάδα μέσα στο 2017...

Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά εμείς είχαμε ένα επιπλέον μειονέκτημα καθώς οι δύο τραυματίες παίκτες μας αγωνίζονται στην ίδια θέση και απο εμάς απομένει να βρούμε τρόπο να καλύψουμε το κενό.

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας και την δύσκολη προετοιμασία...

Τα παιδιά φέτος δώσανε οτι καλύτερο μπορούν στον αγωνιστικό χώρο με τις υποχρεώσεις να ξεκινάνε απο τον Αύγουστο και είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευλεπιστώ ό,τι θα δουλέψουμε με τον ίδιο δυνατό τρόπο για να φτάσουμε στο τέλος εκεί που πρέπει.

Το χάντμπολ είναι παράδοση κυρίως της Βόρειας Ελλάδας.Πως μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό ο Δικέφαλος;

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός είτε εσωτερικά απο την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα ηλικιακά τμήματα της ομάδας ώστε να προωθηθούν αθλητές στο μέλλον στην ανδρική ομάδα και απο εκεί και πέρα υπάρχει και η δυνατότητα να εντάξει στο δυναμικό του με στοχευμένες κινήσεις ταλέντα που στο μέλλον θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα.

Ευχές για το 2018...

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, στους αθλητές μας,στους προπονητές όλου του συλλόγου, στους παράγοντες και ευελπιστούμε όλοι μέσα στην ομάδα να βρούμε γρήγορα τον ρυθμό μας για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει για την φετινή σεζόν.
amiridis-savvidis.gr/

Διαβάστε ακόμη...