Φοβερό διπλό στο Άργος!!!

Για την 10η αγωνιστική της Handball Premier, o ΠΑΟΚ κέρδισε στο κλειστό της Νέας Κίου τον Διομήδη Άργους με 20-21, με κόντρα διαιτησία...
Φοβερό διπλό στο Άργος!!!

Οι παίκτες μας βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 5 τέρματα, όμως είχαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το ματς και να πάρουν τη νίκη με γκολ του Μαστορογιάννη στην εκπνοή! Τεράστια η συμβολή στη νίκη του τερματοφύλακά μας Κώστα Κοτανίδη που αγωνίστηκε κόντρα στην παλιά του ομάδα και πραγματοποίησε ουκ ολίγες εκπληκτικές επεμβάσεις!

Έξαλλοι και απόλυτα δικαιολογημένοι οι πανηγυρισμοί των παικτών μας  μετά τη λήξη της αναμέτρησης!

Ο Δικέφαλος απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο ευτύχησε να προηγηθεί δύο φορές στο σκορ, μία φορά στην αρχή στο 0-1 με τον Κοκκώνη και μία στο τέλος στο 20-21 με το Μαστορόγιαννη.

Στο μεταξύ διάστημα, οι γηπεδούχοι αρχικά στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενοι την καλή μερα του τερματοφύλακά τους, αλλά και την αστοχία των παικτών του Δικεφάλου, κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά τεσσάρων γκολ, 5-1, ενώ ο Δικέφαλος με πολύ κόπο και αγώνα κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια, υπολειπόμενος 2 γκολ των γηπεδούχων, 10-8.

Αξιοσημείωτες οι διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή κύριου Χασκή, ο οποίος δημιούργησε κλίμα εκνευρισμού στους παίκτες μας, το οποίο πλήρωσε ο πρώτος μας σκόρερ μέχρι εκείνη τη στιγμή, Άγγελος Τσίλης, ο οποίος αποβλήθηκε, ενώ του κρατήθηκε και το δελτίο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV μπήκε με τον Κώστα Κοτανίδη κάτω από τα γκολποστ του, ο οποίος στην πορεία αποδείχθηκε ο καθοριστικός παίκτης στην εξέλιξη του αγώνα. Ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει πίσω στο σκορ με 5 τέρματα, 16-11, κάπου εκεί όμως η άμυνά του έσφιξε, «πριόνισε» τη διαφορά, έβγαλε εύκολα γκολ στις αντεπιθέσεις και κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με 20-21.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τους γηπεδούχους ο τερματοφύλακας Κώστας Κοτανίδης, ο οποίος μέχρι πέρυσι πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Άργους.

Μετά την μεγάλη νίκη, ο Έφορος του τμήματος, κ. Γρηγόρης Πετρίδης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη μεγάλη νίκη μέσα στο Άργος. Παράλληλα, θέλω να εκφράσω την απογοήτευσή μου για τη διαιτησία του κυρίου Χασκή, ο οποίος με τις αποφάσεις του, παρ' ολίγον να μας στοιχίσει τη νίκη. Καλή συνέχεια σε όλους μας!»

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-1, 5-2, 6-4, 8-6, 10-8 (ημχ.), 12-8, 14-10, 16-11, 17-15, 19-18, 20-21

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Κώστας Δεληγιάννης): Παπαντωνόπουλος, Αϊβαλιώτης 1, Ταουσάνης 1, Κρεμαστιώτης, Χ. Αργυρού, Ι. Αργυρού 7, Χειβιδόπουλος, Μάρκοβιτς 3, Μπεκιάρης, Ρουσσόπουλος, Τσάτσας, Χαντέλης, Μούγιτς 3, Άρσιτς, Γιόσμου 3, Δάσκαλος 2.

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής 2, Πατραμάνης, Παλάσκας 4, Γουργούμης, Τσίλης 2, Νικολαΐδης 1, Κοκκώνης 5, Πετρίδης 1, Καλόμοιρος, Μαστορογιάννης 2, Πέγιοβιτς, Κέζιτς 3, Κυπραίος, Κολοβός, Βεσελίνοβιτς 1, Κοτανίδης.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Χασκής, Κόκκινη-Μπλε: 27:02 Τσίλης (κρατήθηκε δελτίο), Δίλεπτα: 7-7, Πέναλτι: 2/2-1/2

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 27:02 του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη και μπλε κάρτα ο αθλητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Τσίλης διότι μετά από δίλεπτη αποβολή που δέχθηκε κατευθυνόμενος προς τον πάγκο της ομάδας του, χτύπησε με το χέρι του και με το πόδι του το πλαστικό κάθισμα των αναπληρωματικών. Από αυτή του την ενέργεια το πλαστικό κάθισμα αποκολλήθηκε. Το δελτίο του αθλητή κρατήθηκε».

Διαβάστε ακόμη...