«Μπορούμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Για το μεγάλο αυριανό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (17:15 ΕΡΤ2) μίλησε στο SDNA ο αθλητής του ΠΑΟΚ Νίκος Νικολαΐδης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν την ποιότητα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.
«Μπορούμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»


Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το αυριανό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier, με τον αριστερό εξτρέμ των «ασπρόμαυρων» Νίκο Νικολαΐδη, να μιλάει στο SDNA για την μάχη των Δικεφάλων.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος αθλητής σημείωσε πως ο ΠΑΟΚ έχει το βάθος και την ποιότητα ώστε να καταφέρει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε στην φετινή στήριξη που έχει το τμήμα από τον κόσμο της ομάδας.

«Προερχόμαστε από μια σειρά καλών αποτελεσμάτων, παρόλα αυτά έρχεται ένα δύσκολο πρόγραμμα, όπου αρχικά έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας χωρίς προβλήματα και θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση» σημείωσε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: «Σίγουρα βρίσκουμε την ΑΕΚ σε ένα σημείο στο οποίο ψάχνει τους βαθμούς καθώς είχε άσχημα αποτελέσματα, ωστόσο θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα, την ψυχολογία υπέρ μας και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το πόσο δύσκολο είναι να ενσωματωθεί άμεσα στους ρυθμούς της ομάδας ο νεοαποκτηθείς Κέζις και πως τον βοηθάει η ίδια η ομάδα, είπε: «Έχουμε μεγάλο βάθος στο φετινό ρόστερ, ήρθε και ο Κέζιτς στην ομάδα όπου θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει και στο κομμάτι της άμυνας, όπου υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από τον κόουτς. Από την πλευρά μας τον "αγκαλιάσαμε" από την πρώτη μέρα, ενώ πήγε αρκετά καλά και στο ματς με τον Φοίβο Συκεών. Θεωρώ πως δεν θα χρειαστεί αρκετός καιρός ώστε να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα».

Σχετικά με την στήριξη που έχει φέτος το τμήμα από τον κόσμο: «Πάντα οι φίλαθλοι είναι δίπλα μας, κάθε χρόνο, ωστόσο ήταν μια κομβική κίνηση από την διοίκηση της ομάδας να πάει τα μεγάλα παιχνίδια στον Εύοσμο. Όλοι είδαν στο ματς με τον Ολυμπιακό και στο παιχνίδι με τον Δούκα ότι είχε πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο, το οποίο είναι και μια διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ. Οι φίλαθλοι μας είναι ο 8ος μας παίκτης και τους χρειαζόμαστε πάντα».

Διαβάστε ακόμη...