«Σε αυτά τα ματς… μιλάει η καρδιά»

Για το μεγάλο παιχνίδι που θα αποτελέσει διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ, μίλησε στο e-handball.gr ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κώστας Γουργούμης.
«Σε αυτά τα ματς… μιλάει η καρδιά»

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος πλέον για το μεγάλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, ματς το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Ευόσμου.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος αθλητής μίλησε για την προετοιμασία του Δικεφάλου, για την προβολή του αθλήματος μέσα από την ΕΡΤ, ενώ υπογράμμισε πως ο κόσμος θα πρέπει να χειροκροτήσει και τις δυο ομάδες, να μην υπάρξουν ακρότητες και να αποτελέσει το ματς διαφήμιση για το χάντμπολ.

«Η εβδομάδα κύλησε σε δυνατούς ρυθμούς, η ομάδα προετοιμάζεται για αυτό το παιχνίδι, δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας αλλά και στα πλεονέκτημα που ίσως να έχει ο αντίπαλος. Έχουμε δυνατό ρόστερ, θεωρώ πως όλα τα παιδιά δίνουν σε κάθε προπόνηση το κάτι παραπάνω, θέλουμε τη νίκη στο ντέρμπι για να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα. Είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε δυο ακόμα μέρες για το παιχνίδι και πιστεύω πως θα δικαιωθούμε» τόνισε αρχικά για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Ερωτηθείς για το μεγάλο παιχνίδι σημείωσε: «Όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι, δεν έχει σχέση είτε παίξεις στην 1η αγωνιστική είτε παίξεις στην τελευταία. Δεν παίζει κανένα ρόλο σε αυτά τα ματς η κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες. Από εκεί και πέρα, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να τα δώσουμε όλα και δεν μας πειράζει η χρονική στιγμή που έρχεται το παιχνίδι. Σε αυτά τα ματς μιλάει η καρδιά».

Πρόσθεσε πως: «Ο Ολυμπιακός έχει δώσει περισσότερα επίσημα παιχνίδια από εμάς καθώς έπαιξε και στην Ευρώπη, εμείς δώσαμε έναν δυνατό αγώνα στην Έδεσσα με τον Αερωπό, θεωρώ πως θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες».

Για το γεγονός ότι επέστρεψε η ΕΡΤ στο άθλημα, ανέφερε: «Σίγουρα η προβολή του αθλήματος μέσω της δημοσία τηλεόρασης είναι κάτι σημαντικό για εμάς και θετικό φυσικά για το άθλημα του χάντμπολ. Όλοι θεωρούν το άθλημα μη-επαγγελματικό, αλλά εμείς όλοι οι παίκτες δουλεύουμε σε επαγγελματικούς ρυθμούς με πέντε προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Θα βοηθήσει η προβολή κάτι που δίνει και έξτρα κίνητρο σε όλους»,

Ερωτηθείς για την στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ προς το τμήμα: «Ο κόσμος μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια ασταμάτητα, αισιοδοξούμε φέτος να είναι ακόμα πιο κοντά μας. Στο ντέρμπι περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, θέλουμε όλοι να κυλήσουν τα πράγματα ήρεμα, να απολαύσουν όλοι ένα ωραίο παιχνίδι, το οποίο θα είναι διαφήμιση του αθλήματος. Παίζουμε στον Εύοσμο, όπου είναι ο πυρήνας του κόσμου του ΠΑΟΚ, εύχομαι να γίνει το παιχνίδι σε ένα γιορτινό κλίμα, χωρίς ακρότητες και ο κόσμος να χειροκροτήσει και τις δυο ομάδες».

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στο e-handball.gr το οποίο προβάλει το ελληνικό χάντμπολ, τονίζοντας πως: «Σας παρακολουθώ από την ημέρα που βγήκε στον… αέρα το e-handball. Βλέπω πως κάνετε μια σοβαρή προσπάθεια για όλες τις ομάδες, ώστε να αναδείξετε περισσότερο το άθλημα. Είναι μια ακόμα διαφήμιση για το χάντμπολ που αγαπάμε, μακάρι να σας ακολουθήσουν και άλλοι σε αυτό, εύχομαι πάντα τα καλύτερα»

Διαβάστε ακόμη...