Μένει μόνο η ανακοίνωση! (vid)

Άλλη μια πολύ σημαντική προσθήκη για την γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Δικεφάλου, με την πρώτη σκόρερ της περυσινής περιόδου, Κριστίνα Ελένα Τσιομπάνου. Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση..
Μένει μόνο η ανακοίνωση! (vid)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την εντυπωσιακή του μεταγραφική ενίσχυση αποκτώντας και την πρώτη σκόρερ (191 γκολ σε 18 αγώνες, μ.ο 10,61!) του περυσινού πρωταθλήματος! Επίσης το 2014 είχε ανακυρηχτεί πρώτη σκόρερ της Α1 γυναικών!

Η Ρουμάνα αθλήτρια που αγωνίζεται ως πλέι-μεϊκερ αλλά και αριστερό Ίντερ (τα τελευταία 5 χρόνια στον Αμύντα Αμυνταίου) έχει συνολικά 839 γκολ σε 109 παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία και χθες η μεταγραφή της ουσιαστικά... επισημοποιήθηκε χθες κατά τη διάρκεια της βράβευσης της για τον τίτλο της πρώτης σκόρερ της Α1 γυναικών, όπου ζητήθηκε από τον παρουσιαστή της διοργάνωσης να ανέβει στο βήμα ο έφορος του ΠΑΟΚ, κος Χασεκίδης, με σκοπό να βραβεύσει τη... νέα παίκτρια της ομάδας του!

Σε αναμονή λοιπόν και της επίσημης ανακοίνωσης, το γυναικείο τμήμα του Χάντμπολ προχωράει σε μια ακόμα πολύ δυνατή κίνηση, με αποκλειστικό στόχο την επαναφορά του στην κορυφή του Ελληνικού Χάντμπολ από την επόμενη σεζόν!

Μπορείτε στο παρακάτω video να παρακολουθήσετε την έμπειρη αθλήτρια στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αμύντα Αμυνταίου, πέρυσι για τον ημιτελικό του θεσμού! Είναι η αθλήτρια με το νο14.

Διαβάστε ακόμη...