Εμπειρία και δύναμη!

Με την απόκτηση του θηριώδους Σέρβου περιφερειακού παίχτη, Μπόρις Γκρκ ο ΠΑΟΚ κάλυψε με μια πολύ δυνατή κίνηση το κενό που άφησε ο Γρηγόρης Σανίκης..
Εμπειρία και δύναμη!

Ο γεννημένος το Σεπτέμβριο του 1985 Σέρβος αθλητής έχει μεγάλη εμπειρία από το Ευρωπαϊκό χάντμπολ αλλά και αρκετές διακρίσεις με τις ομάδες που συμμετείχε.

Ο 1,95 ύψους αριστερός ίντερ ξεκίνησε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα (μια μεγάλη σχολή του Χάντμπολ), συνέχισε στην Μπασκ Βελιγραδίου και τη Σμεντέρεβο, πήγε το 2011 στο Ισραήλ όπου ανακυρήχθηκε τοπ σκόρερ της ομάδας του (Νες Ζιόνα), έπειτα στην Τουρκία, όπου με τη φανέλα της Νίλουφερ Μπούρσα απο το 2012 μέχρι το 2015 κατάφερε και βγήκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας το 2012/13, αρκετές φορές mvp του μήνα, έφτασε σε τελικούς κυπέλλου, σούπερ καπ αλλά και στον ημιτελικό των play off της τούρκικης λίγκας ενώ 2 φορές έπαιξε στο EHF cup και μια στην χαμηλότερη εν τάξη Ευρωπαϊκη διοργάνωση, το challenge cup. Τον Δεκέμβριο του 2016 μεταπήδησε στην Αξανμπάτ Τουτουνσπορτ ενώ πέρυσι αγωνιζόταν για λογαριασμό της Χάποελ Τίκβα στο Ισραήλ.

Δεινός σκόρερ αλλά και πολύ δυνατός στην άμυνα, μπορεί άνετα να παίξει ως κεντρικός και έτσι το...κενό με τη μη απόκτηση του Βραζάλιτσα καλύπτεται επάξια στην άμυνα.

Δείτε παρακάτω video με στιγμιότυπα αλλά και ολόκληρους αγώνες του θηριώδους Σέρβου αριστερού ίντερ και νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Δικεφάλου:

Διαβάστε ακόμη...