« Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί»

Ο καινούργιος προπονητής του ΠΑΟΚ στο Χάντμπολ Στέλιος Σεϊρεκίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
« Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί»

O νέος τεχνικός της ομάδας Χάντμπολ του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Ματαξύ άλλων μίλησε για τη νέα του ομάδα, τους στόχους της νέας χρονιά αλλά και για τον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά τόνισε: «Καταρχήν να ευχαριστήσω τον έφορο της ομάδας Γρηγόρη Πετρίδη για την πρόταση που μου έκανε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας και φυσικά τον πρόεδρο κ. Κατσαρή που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια της προσπάθειας που θα κάνουμε».

Για το αν έχει καλές σχέσεις και από την προηγούμενη του θητεία: «Η ομάδα που 2004 χτίστηκε σχεδόν από το μηδέν. Χτίστηκε όμως με γερές βάσεις και έτσι ώστε να πρωταγωνιστεί όλα τα υπόλοιπα χρόνια και αυτό φαίνεται και μέσα από την πορεία που έχει κάνει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια».

Για το αν δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις το γεγονός ότι έχει ανέβει ο πήχης τα τελευταία χρόνια: «Όπως είπα και πριν η ομάδα χτίστηκε για να πρωταγωνιστεί και το απέδειξε βήμα βήμα και με τα πρωταθλήματα που πήρε ότι χτίστηκε γι αυτό το λόγο. Πάντα ο ΠΑΟΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί, να κοιτά τις ψηλές θέλεις και να κάνει πρωταθλητισμό. Με την δικιά μου παρουσία ο ΠΑΟΚ κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και σίγουρα ήταν μεγάλη επιτυχία η είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Από εκεί και πέρα συνεχίστηκε αυτή η προσπάθεια και από τους προηγούμενους προπονητές που έκαναν εξαιρετική δουλειά και πιστεύω ότι αναλαμβάνω μια ομάδα που έχει ήδη ένα βασικό κορμό, έχει εμπειρία και τις κατάλληλες συνθήκες για να πρωταγωνιστήσει».

Για το αν ο στόχος της διοίκησης είναι να είναι σταθερά ψηλά η ομάδα: «Σίγουρα. Το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που έχει στηρίξει το τμήμα όσο τίποτε άλλο και η πορεία δείχνει ότι άξιζε τη στήριξη τελικά».

Για το ποιες θα είναι οι προτεραιότητες επιστρέφοντας στον ΠΑΟΚ: «Να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μείνει στην ίδια φιλοσοφία του πρωταθλητισμού. Να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι όπου χρειάζεται. Υπάρχει ένα πολύ καλός κορμός και τους παίκτες τους γνωρίζω και από την προηγούμενή μου θητεία αλλά και από τις Εθνικές ομάδες. Νομίζω ότι βήμα βήμα θα προχωρήσουμε. Η ομάδα έχει καλή χημεία και όλα αυτά είναι πολύ καλά δεδομένα».

Για το αν θα ήθελε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο: «Πάντα μας αρέσει να βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους και σίγουρα μας ενδιαφέρει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να αγαλλιάσει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Έχει δείξει κατά καιρούς ότι στηρίζει την ομάδα και εμείς θέλουμε να του κεντρίσουμε το ενδιαφέρον με τις επιτυχίες μας και να τον ξαναφέρουμε στο γήπεδο».

Ακούστε και τα όσα είπε εδώ.

Διαβάστε ακόμη...