Άυριο όλοι στη Μίκρα!

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρασκευή 12/5 στις 18:00 στη Μίκρα τη Νέα Ιωνία και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση-τίτλος. Δηλώσεις της πίβοτ της ομάδας, Έλσας Μάστακα.
Άυριο όλοι στη Μίκρα!

Με εισήγηση του εφόρου, Δημήτρη Χασεκίδη και την έγκριση του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους στο μεγάλο ματς της Παρασκευής.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου καλούν όλο τον κόσμο των «ασπρόμαυρων» να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας για τη σπουδαία ανατροπή.

Τα κορίτσια της Γρηγορίας Γκόλια είναι πανέτοιμα, το θέλουν πολύ και αυτό που μένει είναι να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου το απόγευμα της Παρασκευής, παίρνοντας τη νίκη.

Η ομάδα της Αθήνας προηγείται με 2-0 στις νίκες και θέλει μία ακόμα για να στεφτεί πρωταθλήτρια για 4η συνεχόμενη χρονιά, ενώ ο «δικέφαλος» του Βορρά επιθυμεί να μειώσει σε 2-1 την σειρά και να οδηγήσει τον τελικό σε τέταρτο παιχνίδι την Κυριακή στις 16:00 και πάλι στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Για τον ΠΑΟΚ πιθανότατα θα απουσιάσει και πάλι η Λένα Μούρνου, η οποία χτύπησε στο ζέσταμα πριν τον 1ο τελικό και δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της, ενώ για την φιλοξενούμενη ομάδα Χρυσή και Στουγιαννίδου είναι εκτός.

Το παιχνίδι αναμένεται να μεταδοθεί σε live streaming με περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές αύριο.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι Κατσίκης- Μιχαηλίδης, παρατηρητής ο Παρτεμιάν.

Η πίβοτ του ΠΑΟΚ Έλσα Μάστακα, τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Θεωρώ ότι η ομάδα μου είναι με την... πλάτη στον τοίχο. Είμαστε υποχρεωμένες απέναντι στους εαυτούς μας και στον κόσμο να κάνουμε μία νίκη και να σπάσουμε το αρνητικό σερί. Πιστεύω ότι θα εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και θα οδηγήσουμε την σειρά σε 5ο τελικό. Πρέπει να βγάλουμε το 100% του πάθους και της μαχητικότητας και μετά να μπούμε σε τακτικά στοιχεία, τα οποία έπονται, όταν μιλάμε για τελικούς».

Διαβάστε ακόμη...