7ος ο Π.Α.Ο.Κ. στο "Βριληττό" (vid)

Σε ένα διεθνές τουρνουά Χάντμπολ με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, η ομάδα των Παμπαίδων Α' του Π.Α.Ο.Κ. κατέκτησε εν τέλει την 7η θέση, κερδίζοντας στον αγώνα κατάταξης (θέσεις 7-8) την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας.
7ος ο Π.Α.Ο.Κ. στο "Βριληττό" (vid)

Tην έβδομη θέση στο 5ο Διεθνές τουρνουά χάντμπολ “ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ”, κατέλαβε η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ., η οποία επικράτησε με 17-14 του Φιλίππου Βέροιας στο ΕΑΚ.

Η ομάδα του Ιωάννη Μπιζέτα παρότι δεν μπήκε καλά στο πρώτο πεντάλεπτο, ανέβασε τον ρυθμό της στη συνέχεια και με πρώτο σκόρερ τον Κυριακίδη (9 τέρματα), έφτασε στην επικράτηση. Ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος είχε πρώτους σκόρερ τους Καρανάτσιο και Σαράφη (από 4 γκολ), αρκέστηκε στην 8η θέση της τελικής κατάταξης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Μπιζέτας (Προπονητής Π.Α.Ο.Κ.): «Ήταν πολύ δυνατό το φετινό τουρνουά, ήταν ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για την δουλειά μας. Τα παιδιά προσπάθησαν, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαι ικανοποιημένος. Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή, τώρα κοιτάζουμε την ατομική βελτίωση του κάθε παίκτη».

Κύρος Σαράφης  (Προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος αλλά ούτε και απογοητευμένος. Κάποια πράγματα τα κάνουμε σωστά, κάποια άλλα όχι όμως. Ειδικά στο σκοράρισμα έχουμε θέμα. Είναι αυτή η ηλικία που παίζει ρόλο και η δύναμη του σώματος αλλά και η εσωτερική ηρεμία, που πολλές φορές διαταράσσεται. Στο μέλλον θα πάμε καλύτερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζουμε χάντμπολ με σωστές αρχές».

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-6, 7-7, 9-8 (Ημίχρονο), 11-8, 13-10, 14-12, 17-14

Π.Α.Ο.Κ. (Μπιζέτας Ιωάννης): Μαλανδρής, Φριντερίκος 1, Σαχίνης, Τελικώστογλου Σ. 2, Φραγκής Κ., Λαμπούδης 1, Κυριακίδης 9, Σταγόνας, Κοντουδής 1, Τζιορανίδης 3, Σακαλάκης, Παπαγιώτας, Τελικώστογλου Μ., Φραγκής Ι., Παπατζανίδης, Ζερβίδης, Τσακαλίδης, Νταφούλης.

Φίλιππος (Σαράφης Κύρος): Βασιλιάδης, Ελευθεριάδης, Εμμανουηλίδης, Ζαμάνης, Καραβόγιαννης 1, Καρανάτσιος 4, Κατσαβός, Λυκοστρατής 3, Μπογιατζής, Παπαγιάννης, Πελέκης, Πετρομελίδης, Σαράφης 4, Στανκίδης, Στεφανόπουλος, Τζωρτζίνης 1, Χουδαβέρδογλου, Τσαμήτρος. Διαιτητές: Λάσκαρης - Τομίδης: Δίλεπτα: 1-0, Πέναλτι: 0/0-1/2.

πηγή κειμένου: www.vrilittos.com

Η ομάδα των Παμπαίδων Α' του Δικεφάλου, είχε τα εξής αποτελέσματα στο Τουρνουά "Βριληττός" 2017 :

Π.Α.Ο.Κ.- ΑΟ Προσοτσάνη 33-24

Ισραήλ 2002 - Π.Α.Ο.Κ. 28-19

Παρτίζαν - Π.Α.Ο.Κ. 22-13

Βαρντάρ - Π.Α.Ο.Κ. 23-19

Π.Α.Ο.Κ. - Φίλιππος Βέροιας 17-14

Ολόκληρος ο αγώνας με αντίπαλο την Παρτιζάν:

To τουρνούα ολοκληρώνεται αύριο με τους μικρούς και μεγάλους τελικούς σε clubs και Εθνικές ομάδες και το paokmania.gr θα κάνει ενα εκτενές αφιέρωμα σε αυτό.

Διαβάστε ακόμη...