«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε «οργασμό»

Ο παίκτης της ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου και τη μάχη του πρωταθλήματος στο Metropolis 95.5
«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε «οργασμό»

Υποχρέωση των παικτών του ΠΑΟΚ είναι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γρηγόρης Σανίκης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο παίκτης της ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου υποστήριξε ότι η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα αλλά ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αφού η ομάδα πέταξε εκτός δύο δυνατές ομάδες μέχρι να φτάσει στο Final 4.

Επιπλέον, τόνισε ότι είναι υποχρέωση για τους συμπαίκτες του και εκείνον η διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Τέλος, υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο σωματείο που βρίσκεται σε «οργασμό».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το εάν ήταν μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση του τροπαίου: «Και μεγάλη επιτυχία είναι και κάτι αναμενόμενο όμως αφού στην πορεία μας μέχρι εδώ είχαμε αποκλείσει δύο από τις πιο δυνατές ομάδες. Ήμασταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί και ως οφείλαμε κατακτήσαμε το κύπελλο».

Για το εάν η κατάκτηση του κυπέλλου τους δίνει ώθηση για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Σίγουρα είναι κάτι που μας δίνει μια επιπλέον ώθηση αλλά είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε και αυτό μέχρι τέλους».

Για την ομάδα: «Δεν ήταν τυχαία η επιλογή μου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σωματείο που είναι σε «οργασμό». Είναι πολύ θετικό που και ο ερασιτέχνης συμπλέει και συμβαδίζει με όλη αυτήν την πορεία της ΠΑΕ και ΚΑΕ. Είναι θετικό και ευχάριστο για τον αθλητισμό στη Θεσσαλονίκη».

Για τον κόσμο: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο σωματείο γενικά και αυτό έχει και τις θετικές επιπτώσεις και στο τμήμα μεμονωμένα».

Για το ότι το χάντμπολ είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο στην Ελλάδα: «Είναι τεράστια κουβέντα το γιατί και πως έχουμε μείνει σε αυτό το επίπεδο».

Για τη δήλωση του Κοκκώνη: «Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα του αθλήματος».

Για τους στόχους της ομάδας: «Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Φαβορί υπό την έννοια τη βαθμολογίας δεν είμαστε αλλά θα μπορούσαμε να θεωρηθούμε με βάση τη δυναμικότητα και το ρόστερ».

Διαβάστε ακόμη...