"Το λέγαμε, το πιστεύαμε και το αποδείξαμε"

Διαβάστε και δείτε σε αποκλειστικό video του PAOKMANIA τα όσα δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον τελικό με τον Πανελλήνιο...
"Το λέγαμε, το πιστεύαμε και το αποδείξαμε"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Κάθε χρονιά, η ομάδα ξεκινάει με στόχο να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο. Από την πρώτη στιγμή δείξαμε ξεκάθαρα ότι έχουμε πολλές βλέψεις, έχουμε τις δυνατότητες, έχουμε την ικανότητα να το πάρουμε. Όλα μας τα παιχνίδια στη σειρά είναι πάρα πολύ δύσκολα. Νομίζω ερχόμενοι εδώ και λέγοντας ότι θα πάρουμε το Κύπελλο βγαίναμε μπροστά και δε φοβόμασταν να μιλήσουμε ξεκάθαρα, χωρίς να λέμε ότι η κάθε ομάδα έχει από 25% πιθανότητες. Είναι κάτι για το οποίο έχουμε κρυφτεί ποτέ. Ξέραμε ότι είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε το Κύπελλο, ξέραμε ότι θα παίζαμε σε ένα γήπεδο που ο κόσμος θα ήταν μαζί μας και δεν ψάχναμε να βρούμε καμία δικαιολογία. Το λέγαμε, το πιστεύαμε και το νομίζω σήμερα το αποδείξαμε.

Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Πανελλήνιο που ήταν αξιόμαχος καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είδαμε πολλά νέα παιδιά να παίζουν σε αυτό το Final 4, να προσπαθούν για το καλύτερο κάτω από δύσκολες συνθήκες, κάτω από αγωνιστική πίεση, κάτω από έναν κόσμο που βοηθούσε τη δική μας την ομάδα και μόνο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε για αυτό! Η επόμενη μέρα, είναι καλύτερη για όλους μας. Τον τίτλο αυτόν θα πρέπει να τον αφιερώσουμε στον Θανάση Κατσαρή και στον Γρηγόρη τον Πετρίδη, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για το τμήμα. Ιδιαίτερα ο κ. Κατσαρής κάνει τα πάντα να κρατήσει ένα σύλλογο τόσο πολύ μεγάλο, τόσο υγιή. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που μπορούμε και εμείς από τη δική μας την πλευρά, να προσφέρουμε έναν τίτλο σε αυτόν το σύλλογο που κάνει τα πάντα όχι μόνο στο χάντμπολ, αλλά γενικότερα σε όλον τον αθλητισμό".

 

Διαβάστε ακόμη...