«Να υπάρχει αλληλοσεβασμός»

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Γεωργιάδης, μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το final 4 του κυπέλλου Handball Ανδρών. Επίσης δηλώσεις έκανε ο αρχηγός της ομάδας, Θεόδωρος Πετρίδης...
«Να υπάρχει αλληλοσεβασμός»

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Εμείς έχουμε την τύχη να είμαστε εδώ από χθες. Είδαμε το γήπεδο, την πόλη, αισθανθήκαμε τη ζεστασιά με την οποία μας υποδέχθηκε η κοινωνία. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει μια διοργάνωση με υψηλό βαθμό οργάνωσης. Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε και ένα ποιοτικό αγωνιστικό επίπεδο μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω να ευχαριστηθεί ο κόσμος τους αγώνες».

Για το κατα πόσο έτοιμη νιώθει ότι είναι η ομάδα του για αυτό το final4 : «Από την αρχή φέτος στόχος το κύπελλο ήταν μας. Αποκλείσαμε σε εκτός έδρας αγώνες μάλιστα, δύο δυνατές ομάδες που βρίσκονται στην τετράδα του πρωταθλήματος. Έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε την κατάκτηση του κυπέλλου. Εμείς και η ΧΑΝΘ δείξαμε το κάτι παραπάνω στη διοργάνωση. Μένουν δύο ματς για να φτάσουμε στον τρόπαιο. Η ομάδα μου έχει την ποιότητα και την ικανότητα να φτάσει σε αυτό και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Για την Κοζάνη που έχει αναλάβει τη διοργάνωση: «Είπαν πως ο ΠΑΟΚ ήθελε να γίνει το Final-4 στο Παλατάκι. Μέσα στην ομάδα αρκετοί θέλαμε να γίνει στην Κοζάνη. Είμαστε σίγουροι πως ακριβώς επειδή το ασπρόμαυρο στοιχείο είναι πολύ έντονο ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Δεν αποτελεί κανένα άγχος για τους παίκτες αυτό. Ο τελικός δεν είναι αύριο. Είναι την Κυριακή. Με αυτή την λογική θα το είχαμε πάρει από τα Χριστούγεννα. Όλοι έχουν το δικαίωμα να κοιτάνε τον τίτλο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει μέχρι στιγμής φέτος τον Φίλιππο : «Είναι διαφορετικοί θεσμοί. Άλλα τα ματς του πρωταθλήματος και άλλα του κυπέλλου. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό με το προηγούμενο και ας υπάρχουν οι ίδιοι αντίπαλοι. Τα ματς απέναντι στο Φίλιππο δεν ήταν τα καλύτερα για μας αλλά αυτό νομίζω μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο και σε καμία περίπτωση άγχος».

Και έκλεισε λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό ότι και οι τρεις προπονητές (μαζί με του Φιλίππου και της ΧΑΝΘ) υπήρξαμε προπονητές στον ΠΑΟΚ, με κατακτήσεις τίτλων. Όταν θέλουμε να μας σέβονται πρέπει να τους σεβόμαστε και μεις».

Στη συνέχεια μίλησε ο πλεϊ μεϊκερ του ΠΑΟΚ, Θεόδωρος Πετρίδης όπου ήταν...λιτός και κατανοητός!

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς της διοργάνωσης. Στο αγωνιστικό, αντιμετωπίζουμε το Φίλιππο που γνωρίζουμε πολύ καλά. Έχουμε εξετάσει διεξοδικά τα παιχνίδια και θα δώσουμε το 100% για να προκριθούμε. Να ευχηθώ να έχουμε ένα υγιές αγωνιστικό διήμερο»

Διαβάστε ακόμη...