«Θα είναι εντελώς διαφορετικά στο κύπελλο»

Μετά το συγκλονιστικό αγώνα στη Βέροια, ο περιφερειακός του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Σανίκης μίλησε στο PAOKMANIA.
«Θα είναι εντελώς διαφορετικά στο κύπελλο»

Αναφέρθηκε στον σημερινό αγώνα, στην επιστροφή του στη Βέροια, ως αντίπαλος του Φιλίππου αυτή τη φορά, αλλά και -φυσικά- στην αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων για τον πρώτο ημιτελικό του Final 4 για το κύπελλο στο Χάντμπολ, που θα διεξαχθεί στην Κοζάνη στις 25 και 26 Μαρτίου.

Αναλυτικότερα:

Για την επιστροφή του στη Βέροια και για τον σημερινό αγώνα: «Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες αλλά είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις. Βλέπω το Χάντμπολ ανέκαθεν ως επαγγελματίας οπότε και αυτά είναι στα πλαίσια του αθλητισμού. Βέβαια να είμαι ειλικρινής, ελπίζω κάποια στιγμή να γυρίσω εδώ και να κλείσω την καριέρα μου στη Βέροια.»

Για τον ημιτελικό κυπέλλου: «Στο κύπελλο θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θα είμαστε διαφορετικά προετοιμασμένοι καθώς αυτό ήταν ένα πιο...αναγνωριστικό παιχνίδι. Χωρίς να υποτιμήσω τον σημερινό αγώνα κάναμε ίσως μια μικρή οικονομία δυνάμενων. Από εκεί και πέρα, θα παμε το Σάββατο και την Κυριακή, ελπίζω, να δώσουμε το 100%. Να δώσουμε όλες μας τι δυνάμεις καθώς ο πρώτος μας στόχος είναι το κύπελλο.»

 

photo:pliroforiodotis.gr

Διαβάστε ακόμη...